Categories: Stil de viaţă

Minerva, avertisment pe sănătate pentru două zodii, în luna aprilie

Horoscop Minerva: avertisment pe sănătate pentru două zodii. De asemena, în perioada imediat următoare, însemnând sfârșitul lui martie și începutul lui aprilie, câteva zodii vor avea noroc la bani.

Berbecii și Gemenii vor avea probleme în ceea ce privește sănătatea, dacă nu vor fi atenți în acest sens, potrivit Wownews.

Astrologul Minerva vine cu vești neașteptate pentru fiecare zodie în parte. Află ce te așteaptă, din rândurile următoare.

Horoscop Minerva. Berbec- Atenție la starea de sănătate

Relație mai bună cu partenerul de cuplu. Veți fi foarte complimentat, în intervalul menționat de astrologul Minerva. Aceasta vă avertizează să renunțați la anumite persoane din jur, deoarece nu vă fac bine. De asemenea, fiți precaut față de sănătate!

Taur- Prosperitate

Bunăstare financiară pentru Tauri. Aceștia vor avea o situația financiară mai prosperă. Mare atenție, căci în aprilie are loc prima retrogradare a lui Mercur, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți precauți față de anumite idei, dacă sunteți sub protecția acestui semn zodiacal.

Gemeni- Eforturi răsplătite financiar

S-ar putea ivi unele conflicte, dar trebuie să le evitați. Cu toate acestea, efortul pe care l-ați depus în ultima vreme, în plan financiar, se va întoarce înzecit. Atenție la sănătate, căci se prevăd unele probleme la sistemul bronho-pulmonar.

Horoscop Minerva. Rac- Examene importante

Intervalul de final de martie și început de aprilie este util pentru a lua parte la examene care vă pot schimba destinul. Le-ați putea trece cu brio. Veți avea mult farmec și veți atrage priviri. În plan profesional, axați-vă mai mult pe munca de echipă.

Leu- Posibile probleme financiare

Leul va avea probleme financiare. Salariul s-ar putea să nu-i fie dat la timp, iar creditele îi vor „bate” la ușă. Apar proiecte interesante în carieră, dar trebuie să conștientizeze că le va lua din timpul liber.

Fecioară- Oportunități în plan financiar

Fecioara va avea noi oportunități în carieră, de care trebuie să profite din plin, iar un prim pas în acest sens este să-și ceară remunerația care i se cuvine. Este momentul să fie răsplătită corespunzător potențialului său.

Horoscop Minerva. Balanță- Atenție la bani

Balanța va descoperi că are dificultăți de comunicare cu colegii de serviciu. Este necesar să-și asculte mai mult intuiția și s-ar putea să fie trădați de anumiți prieteni. Începutul lui aprilie va fi imprevizibil în plan financiar.

Scorpion- Certuri în cuplu

Scorpionul va avea o mică tensiune în relația de cuplu. Apar discuții pe anumite teme, pe care ar face bine să le evite dacă nu-și dorește să ia amploare situația. I-ar fi de mare folos nativului o excursie prin care să-și limpezească mintea.

Săgetător- Analiză interioară

Săgetătorul se poate redescoperi pe sine însuși. Este un moment ideal pentru a-și acorda mai multă atenție sentimentelor și pentru a vedea unde are o problemă. Ceva nu funcționează și, astfel, transmite în exterior.

Horoscop Minerva. Capricorn- Rezultate excepționale

Multe momente plăcute cu familia și evoluție pe plan profesional. Este bine să-și organizeze întâlniri oficiale pe 25 martie. Rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor într-o astfel de zi. Multe uși vor fi deschise pentru Capricorni.

Vărsător- Răbdare și diplomație

Vărsătorul poate conta pe ajutorul lui Marte, dar nu foarte mult, având în vedere conflictele care vor apărea la locul de muncă. Trebuie să-și regăsească forța interioară încât să poată purta un dialog civilizat cu colegii de serviciu.

Pești- Bucurie și fericire

Peștii vor dori să fie centrul Universului și vor fi foarte veseli. Bucuria va predomina interiorul lor, după o perioadă în care nu s-au mai regăsit. Nu va mai fi loc de această dată de regrete și de lacrimi.

Recent Posts

Experții descoperă semne de risc cardiometabolic la copii de doar 3 ani. Alimentele care au legătură cu apariția acestor probleme de sănătate

Alimentele ultraprocesate pe care le consumă acum copiii dumneavoastră le-ar putea crește riscul de probleme…

3 minute ago

HOROSCOP. Ziua norocoasă în această vară în funcție de zodie

Fiecare zodie în parte are o anumită zi în această vară care se aliniază cel…

24 de minute ago

Rafila, mesaj de susţinere pentru medicii de familie

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a transmis un mesaj de susţinere a medicilor de familie din…

43 de minute ago

ANSVSA, amenzi de peste 3 milioane de lei. Ce nereguli au descoperit inspectorii sanitar-veterinari în magazine

ANSVSA a efectuat luna trecut peste 13.500 de controale în unităţile din industria agroalimentară, fiind…

o oră ago

Anunțul momentului făcut de Ministrul Muncii. Actul care te ajută să ai o pensie mai mare după recalculare! „Noi dăm dreptul, dar pensionarii aduc actul”

Simona Bucura-Oprescu a explicat în ce fel vor fi modificate pensiile românilor odată cu recalcularea…

o oră ago

9 moduri în care consumul de alcool îți afectează corpul

Alcoolul îți afectează întregul organism, de la ficat și sistemul imunitar până la creier și…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar