Sari la conținut

Minerva, avertisment pe sănătate pentru două zodii, în luna aprilie

Horoscop Minerva
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop Minerva

Horoscop Minerva: avertisment pe sănătate pentru două zodii. De asemena, în perioada imediat următoare, însemnând sfârșitul lui martie și începutul lui aprilie, câteva zodii vor avea noroc la bani.

Berbecii și Gemenii vor avea probleme în ceea ce privește sănătatea, dacă nu vor fi atenți în acest sens, potrivit Wownews.

Astrologul Minerva vine cu vești neașteptate pentru fiecare zodie în parte. Află ce te așteaptă, din rândurile următoare.

Horoscop Minerva. Berbec- Atenție la starea de sănătate

Relație mai bună cu partenerul de cuplu. Veți fi foarte complimentat, în intervalul menționat de astrologul Minerva. Aceasta vă avertizează să renunțați la anumite persoane din jur, deoarece nu vă fac bine. De asemenea, fiți precaut față de sănătate!

Taur- Prosperitate

Bunăstare financiară pentru Tauri. Aceștia vor avea o situația financiară mai prosperă. Mare atenție, căci în aprilie are loc prima retrogradare a lui Mercur, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți precauți față de anumite idei, dacă sunteți sub protecția acestui semn zodiacal.

Gemeni- Eforturi răsplătite financiar

S-ar putea ivi unele conflicte, dar trebuie să le evitați. Cu toate acestea, efortul pe care l-ați depus în ultima vreme, în plan financiar, se va întoarce înzecit. Atenție la sănătate, căci se prevăd unele probleme la sistemul bronho-pulmonar.

Horoscop Minerva. Rac- Examene importante

Intervalul de final de martie și început de aprilie este util pentru a lua parte la examene care vă pot schimba destinul. Le-ați putea trece cu brio. Veți avea mult farmec și veți atrage priviri. În plan profesional, axați-vă mai mult pe munca de echipă.

Leu- Posibile probleme financiare

Leul va avea probleme financiare. Salariul s-ar putea să nu-i fie dat la timp, iar creditele îi vor „bate” la ușă. Apar proiecte interesante în carieră, dar trebuie să conștientizeze că le va lua din timpul liber.

Fecioară- Oportunități în plan financiar

Fecioara va avea noi oportunități în carieră, de care trebuie să profite din plin, iar un prim pas în acest sens este să-și ceară remunerația care i se cuvine. Este momentul să fie răsplătită corespunzător potențialului său.

Horoscop Minerva. Balanță- Atenție la bani

Balanța va descoperi că are dificultăți de comunicare cu colegii de serviciu. Este necesar să-și asculte mai mult intuiția și s-ar putea să fie trădați de anumiți prieteni. Începutul lui aprilie va fi imprevizibil în plan financiar.

Scorpion- Certuri în cuplu

Scorpionul va avea o mică tensiune în relația de cuplu. Apar discuții pe anumite teme, pe care ar face bine să le evite dacă nu-și dorește să ia amploare situația. I-ar fi de mare folos nativului o excursie prin care să-și limpezească mintea.

Săgetător- Analiză interioară

Săgetătorul se poate redescoperi pe sine însuși. Este un moment ideal pentru a-și acorda mai multă atenție sentimentelor și pentru a vedea unde are o problemă. Ceva nu funcționează și, astfel, transmite în exterior.

Horoscop Minerva. Capricorn- Rezultate excepționale

Multe momente plăcute cu familia și evoluție pe plan profesional. Este bine să-și organizeze întâlniri oficiale pe 25 martie. Rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor într-o astfel de zi. Multe uși vor fi deschise pentru Capricorni.

Vărsător- Răbdare și diplomație

Vărsătorul poate conta pe ajutorul lui Marte, dar nu foarte mult, având în vedere conflictele care vor apărea la locul de muncă. Trebuie să-și regăsească forța interioară încât să poată purta un dialog civilizat cu colegii de serviciu.

Pești- Bucurie și fericire

Peștii vor dori să fie centrul Universului și vor fi foarte veseli. Bucuria va predomina interiorul lor, după o perioadă în care nu s-au mai regăsit. Nu va mai fi loc de această dată de regrete și de lacrimi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel