Categories: Ştiri sănătate

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, implicată activ în campania de vaccinare anti-COVID. Câte persoane a imunizat?

În scopul de a accelera campania de vaccinare anti-COVID, autoritățile au decis să se implice cât mai mult în informarea românilor și au depus eforturi pentru a face imunizarea mai accesibilă. Astfel, anumite persoane proeminente, prezente pe parcursul evoluței pandemiei de coronavirus în România, au decis să se implice activ în procesul de imunizare anti-COVID. Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a imunizat personal un număr însemnat de oameni.

Ministrul Sănătății a decis să se alăture campaniilor de imunizare anti-COVID, vaccinând diferite persoane care își doresc administrarea vaccinului anti-COVID.

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, implicată activ în campania de vaccinare

„Autoritățile au organizat și în acest weekend evenimente care au drept scop vaccinarea populației împotriva noului coronavirus. Centre de imunizare în spații neconvenționale, precum parcuri, instituții de cultură sau sediile unor universități, caravane mobile care se deplasează în zonele rurale sunt doar câteva dintre locurile unde românii au fost în aceste zile pentru a le fi administrat serul anti-COVID, anunță Rador.

Ministrul sănătății, Ioana Mihăilă, s-a aflat în localitatea Dumbrăveni din județul Vrancea. Ea s-a echipat alături de personalul medical și a vaccinat aproximativ 100 de persoane. Ioana Mihăilă a declarat că dorește să continue astfel de acțiuni și în perioada următoare.

„Câtă vreme reușim să mobilizăm lumea în acest mod, cred că merită fiecare minut și fiecare oră de efort depusă. Cred că contează să fie cât mai mulți vaccinați și contează tot timpul să ne gândim și la incidență, adică să ajungem la atâţia vaccinați cât ne permit să ținem incidența bolii sub control.

Deocamdată ne concentrăm pe vaccinarea adulților, care sunt și cei care sunt cei mai expuși la efecte secundare ale infectării cu COVID -19, de fapt, la consecinţele nefavorabile ale trecerii prin infecție, și a copiilor cu vârsta între 12 și 15 ani, care sunt cei care transmit mai ușor boala”, a declarat ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă.

Recent Posts

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

4 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

4 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

5 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

5 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

6 ore ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

6 ore ago

Citeste si: