marți, decembrie 7, 2021

În scopul de a accelera campania de vaccinare anti-COVID, autoritățile au decis să se implice cât mai mult în informarea românilor și au depus eforturi pentru a face imunizarea mai accesibilă. Astfel, anumite persoane proeminente, prezente pe parcursul evoluței pandemiei de coronavirus în România, au decis să se implice activ în procesul de imunizare anti-COVID. Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a imunizat personal un număr însemnat de oameni.

Te-ar mai interesa: Băutura care ține de foame 2-3 ore, dar ajută la s...

Ministrul Sănătății a decis să se alăture campaniilor de imunizare anti-COVID, vaccinând diferite persoane care își doresc administrarea vaccinului anti-COVID.

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, implicată activ în campania de vaccinare

„Autoritățile au organizat și în acest weekend evenimente care au drept scop vaccinarea populației împotriva noului coronavirus. Centre de imunizare în spații neconvenționale, precum parcuri, instituții de cultură sau sediile unor universități, caravane mobile care se deplasează în zonele rurale sunt doar câteva dintre locurile unde românii au fost în aceste zile pentru a le fi administrat serul anti-COVID, anunță Rador.

Te-ar mai interesa: Spondilita anchilozantă crește riscul de fibroză l...

Ministrul sănătății, Ioana Mihăilă, s-a aflat în localitatea Dumbrăveni din județul Vrancea. Ea s-a echipat alături de personalul medical și a vaccinat aproximativ 100 de persoane. Ioana Mihăilă a declarat că dorește să continue astfel de acțiuni și în perioada următoare.

„Câtă vreme reușim să mobilizăm lumea în acest mod, cred că merită fiecare minut și fiecare oră de efort depusă. Cred că contează să fie cât mai mulți vaccinați și contează tot timpul să ne gândim și la incidență, adică să ajungem la atâţia vaccinați cât ne permit să ținem incidența bolii sub control.

Te-ar mai interesa: Vitamina responsabilă pentru combaterea anemiei! A...

Deocamdată ne concentrăm pe vaccinarea adulților, care sunt și cei care sunt cei mai expuși la efecte secundare ale infectării cu COVID -19, de fapt, la consecinţele nefavorabile ale trecerii prin infecție, și a copiilor cu vârsta între 12 și 15 ani, care sunt cei care transmit mai ușor boala”, a declarat ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri