vineri, octombrie 7, 2022

Campania de informare publică privind vaccinarea anti-COVID este un proiect ce are scopul de a determina românii să înțeleagă importanța vaccinului și, de asemenea, cum putem reveni la normalitate prin imunizare. Premierul Florin Cîțu a explicat, în cadrul unei conferințe, ce informații va cuprinde această campanie.

Campania de informare, cu tema „ Împreună învingem pandemia”, are ca scop accelerarea procesului de vaccinare, la nivel național. Autoritățile subliniază că vaccinarea este singura soluție sigură și rapidă de a reveni la normalitate, la viața pe care o cunoșteam înainte de pandemie.

Te-ar mai interesa: Șocant! Dieta cu grapefruit aproape a provocat amp...

Campania de informare publică privind vaccinarea anti-COVID

„Am știut din primele zile ale campaniei de vaccinare sau în momentul în care am început campania de vaccinare că o să vină și acest moment. Am avut un moment în care va trebui să facem mai mult pentru a convinge populația că trebuie să se vaccineze, că este singura soluție de a scăpa de pandemie.

(…)Așa că astăzi deschidem o campanie, pornim o campanie de vaccinare nouă cu abordare personală, o abordare bazată pe emoție, pentru că, așa cum ați văzut în această perioadă, vaccinarea nu înseamnă doar statistici și cifre; vaccinarea este un bun comun al tuturor de care avem nevoie pentru revenirea la normalitate. Fiecare român care încă nu s-a vaccinat ar trebui să se gândească la ce-i lipsește, la cum i se va schimba viața dacă s-ar vaccina.

Te-ar mai interesa: Tragedie în lumea filmului. Actriță celebră, diagn...

De ce vă este dor, astfel încât să aveți viața de dinainte de pandemie?

Sunteți părinte, știți foarte bine cât de greu a fost anul trecut în care au trebuit copiii să stea acasă un an de zile, cu școala închisă, şi pentru că, în ultima jumătate de an, nu am avut suficiente persoane vaccinate, acum avem vaccin și nu mai avem nicio scuză să nu putem să avansăm în această campanie.

Am motive, dar nu v-aţi vaccinat, dar vreţi să mergeți să vă vedeți părinții mai des, vreţi să mergeți în concediu, dar aveţi temeri; soluția este să vă vaccinați. E cel mai sigur mod de a avea un concediu reușit. Fiecare român trebuie să se gândească la ce-i lipsește, nevaccinat şi, bineînțeles, la cum i se schimbă viața dacă se va vaccina. Şi este simplu. Eu zic că toți vrem să ne întoarcem la normalitate.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: scapi de 20 de kilograme în 13 zile!...

Această campanie are o temă pe care am promovat-o și până acum, „Împreună învingem pandemia”. Din primul moment am spus că doar împreună reușim să învingem pandemia, e nevoie să ne vaccinăm cu toții ca să putem să învingem această pandemie.

Astăzi introducem un element nou. Întrebarea: ce conține vaccinul?

Şi este întrebarea care stă la baza acestei campanii și aici nu vorbim despre componența clară, nu este o întrebare directă despre ce elemente chimice conține vaccinul sau lista de ingrediente a vaccinurilor, ci este mai mult despre ceea ce înseamnă pentru noi vaccinul, de fapt. Despre asta vorbim.

Te-ar mai interesa: Accident vascular cerebral: băutura care dublează ...

Este o încercare de a afla ce înseamnă pentru fiecare dintre noi acest vaccin, dar cum ne ajută să revenim la normalitate. Prin această întrebare încercăm să aflăm de la dumneavoastră de ce vă este dor, ce v-a lipsit în această perioadă, ce vă lipsește, pentru că, până la urmă, acesta este adevăratul simbol al vaccinului – revenirea la normalitate.

Prin această campanie lansăm 11 spoturi care vor fi difuzate în mass-media, la televiziuni în special, în perioada următoare.

Te-ar mai interesa: Horoscop 7 octombrie. Nu irosi celulele nervoase p...

Sunt trei generale, care ne arată de ce ne este dor sau ne-a fost dor şi alte șapte sporturi făcute pe public-ţintă: elev, bunică, mamă, turist, tânăr festivalier, bine, tânăr care merge la concerte aș spune eu. Iar toţi aceştia ne vor spune ce conține vaccinul pentru ei și o să vă prezentăm aceste spoturi ”, declară premierul Florin Cîțu, potrivit Rador.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private