Categories: Expertul zilei

Monica Pop, apel la rațiune: „E posibil? Unii laudă, alții blamează același lucru!/ Nu mai ponegriți spitalele”

Monica Pop, apel la rațiune: „E posibil? Unii laudă, alții blamează același lucru!/ Nu mai ponegriți spitalele”.

În contextul în care tot mai mulți români au devenit reticenți la ideea de a merge la spital de frica secțiilor ATI, medicul oftalmolog Monica Pop face un apel la uniune. Aceasta le cere autorităților să recurgă la campanii de informare corecte, bazate pe explicații științifice și nu pe interese politice.

Apel la rațiune: „E posibil? Unii laudă, alții blamează același lucru!”

„Nu obligatoriu! Nu cu forța! Convingeți oamenii prin campanii corecte, explicați științific și nu după interese politice! Fiți consecvenți în explicații!!

Dacă se spun mereu lucruri controversate despre boală, tratamente, vaccinuri, daca adevărul nu este cel care conduce o campanie medicală, daca obligați oamenii să facă ceea ce nu vor ( din cauza acestor veșnice controverse), nu veți rezolva niciodată nimic. Hidroxiclorochina, Kaletra, Remdesivirul, Ivermectina, etc, etc, când sunt recomandate, când sunt contraindicate!

La același post TV, unii promovează și alții lupta vehement împotriva aceluiași medicament ! E posibil? Unii laudă, alții blamează același lucru! Oamenii ce să mai înțeleagă, ce sa mai creadă??!! Nu li se explică pe larg , de specialiști NEIMPLICAȚI POLITIC, realitatea de care e atâta nevoie.

Iar a obliga, în necunoștință de cauză, fără convingere, nu va duce la nici un rezultat pozitiv! Abia atunci oamenii considera ca e dictatură!!!”, a scris reputatul medic pe pagina sa de Facebook.

Monia Pop: Nu mai ponegriți spitalele și medicii! Nu e corect și nici motivat!

Într-o postare anterioară, Monica Pop cere încetarea ponegririi spitalelor și a medicilor.

„Revin: Nu mai ponegriți spitalele și medicii! Nu e corect și nici motivat! Mor pacienții de teamă, acasă! Sau, după ce ajung prea târziu la spital!!! Pentru citiva răi??!! Citi fata de cei care-si dau sufletul pentru a salva vieti si care, fară discutie,sint infinit mai multi! Incomparabil! Si atunci??!!

Azi am primit un telefon de la o doamnă cunoscută. Covid. Insuficiență respiratorie acută.De-abia mai vorbea! Dupa parerea mea, stare foarte gravă. Nu a mers la spital, spunind că „acolo se omoară oameni”!

Daca o asemenea persoană, care a trait o viată aproape de somităti medicale poate face asa ceva, nu e clar cit de gresita este strategia de comunicare??!! Se prezinta doar cazuri negative, numar de infectati, de internati in ATI si de decese. Nimic despre cei 85% vindecati! ORIBIL!”, a mai scris Monica Pop.

 

Recent Posts

Se schimbă CNP-urile. Ce date vor fi trecute în cartea de identitate?

Ministerul de Interne anunţă că va fi schimbat actualul sistem de numeritoare a Codului Numeric…

5 ore ago

Bani de la stat GRATIS: se acordă până la 10.000 de lei de persoană. Banii intră direct pe card dacă îndeplinești această condiție

 „Prima conectare” este un program finanțat de Guvernul României prin fondurile primite de la Uniunea…

5 ore ago

HOROSCOP iunie 2024. Veşti BUNE pentru toate zodiile!

Astrologii anunţă că prima lună a verii vine cu vești bune pentru toate semnele zodiacale.…

6 ore ago

10 PROFEŢII cutremurătoare făcute de călugărul RASPUTIN. Viziune despre al Treilea Război Mondial

Celebrul profet rus Grigori Rasputin a fost renumit pentru puterile sale supranaturale şi vindecările  miraculoase,…

6 ore ago

Semnal de alarmă: schimbările climatice agravează depresia și schizofrenia!

Oamenii de știință din Marea Britanie reiterează într-un nou studiu publicat în revista The Lancet…

6 ore ago

Pilonul II de pensii: cum și când se pot retrage banii. Radu Crăciun – preşedinte APAPR: Creşterea valorii activelor se va accelera

Administratorii fondurilor de pensii private obligatorii (Pilonul II) au trimis zilele acestea scrisoarea anuală de…

7 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar