joi, martie 30, 2023

Monica Pop, apel la rațiune: „E posibil? Unii laudă, alții blamează același lucru!/ Nu mai ponegriți spitalele”.

În contextul în care tot mai mulți români au devenit reticenți la ideea de a merge la spital de frica secțiilor ATI, medicul oftalmolog Monica Pop face un apel la uniune. Aceasta le cere autorităților să recurgă la campanii de informare corecte, bazate pe explicații științifice și nu pe interese politice.

Te-ar mai interesa: Cele cinci boli pe care le aduce menopauza. Ce tre...

Apel la rațiune: „E posibil? Unii laudă, alții blamează același lucru!”

„Nu obligatoriu! Nu cu forța! Convingeți oamenii prin campanii corecte, explicați științific și nu după interese politice! Fiți consecvenți în explicații!!

Dacă se spun mereu lucruri controversate despre boală, tratamente, vaccinuri, daca adevărul nu este cel care conduce o campanie medicală, daca obligați oamenii să facă ceea ce nu vor ( din cauza acestor veșnice controverse), nu veți rezolva niciodată nimic. Hidroxiclorochina, Kaletra, Remdesivirul, Ivermectina, etc, etc, când sunt recomandate, când sunt contraindicate!

La același post TV, unii promovează și alții lupta vehement împotriva aceluiași medicament ! E posibil? Unii laudă, alții blamează același lucru! Oamenii ce să mai înțeleagă, ce sa mai creadă??!! Nu li se explică pe larg , de specialiști NEIMPLICAȚI POLITIC, realitatea de care e atâta nevoie.

Te-ar mai interesa: Conferința „Galatia 2023” aduce în România special...

Iar a obliga, în necunoștință de cauză, fără convingere, nu va duce la nici un rezultat pozitiv! Abia atunci oamenii considera ca e dictatură!!!”, a scris reputatul medic pe pagina sa de Facebook.

Monia Pop: Nu mai ponegriți spitalele și medicii! Nu e corect și nici motivat!

Într-o postare anterioară, Monica Pop cere încetarea ponegririi spitalelor și a medicilor.

„Revin: Nu mai ponegriți spitalele și medicii! Nu e corect și nici motivat! Mor pacienții de teamă, acasă! Sau, după ce ajung prea târziu la spital!!! Pentru citiva răi??!! Citi fata de cei care-si dau sufletul pentru a salva vieti si care, fară discutie,sint infinit mai multi! Incomparabil! Si atunci??!!

Te-ar mai interesa: ”De ce mă înțeapă inima?” Cele mai frecvente cauze...

Azi am primit un telefon de la o doamnă cunoscută. Covid. Insuficiență respiratorie acută.De-abia mai vorbea! Dupa parerea mea, stare foarte gravă. Nu a mers la spital, spunind că „acolo se omoară oameni”!

Daca o asemenea persoană, care a trait o viată aproape de somităti medicale poate face asa ceva, nu e clar cit de gresita este strategia de comunicare??!! Se prezinta doar cazuri negative, numar de infectati, de internati in ATI si de decese. Nimic despre cei 85% vindecati! ORIBIL!”, a mai scris Monica Pop.

Te-ar mai interesa: Importanța activității fizice și a obiceiurilor al...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private