Categories: Ştiri sănătate

Monica Pop aruncă BOMBA: Sunt foarte mulți colegi care ȘTIU, dar le e FRICĂ să vorbească

Din cuprinsul articolului

Monica Pop aruncă BOMBA. Astăzi, 6 Ianuarie, Monica Pop a fost invitată în cadrul pocastului realizat de medicul Lucian Duță, unde a avut loc un dialog exploziv.

Printre alte dezvăluiri, Monica Pop a fost radicală în ceea ce privește banii aruncați în urma unor decizii incorecte. Pe bună drptate, ea considerăcă acești bani sunt ai tuturor românilor, care contribuie lunar la fondul de sănătate.

„Vlad Voiculescu trebuie să răspundă pentru asta și oricine ar fi fost ministrul Sănătății și nu a făcut ce trebuia făcut”, a afirmat dr. Pop la EVZ. Ea a făcut, în continuare, o dezvăluire foarte curajoasă, din care cităm:

„Cînd era ministru Vlad Voiculescu ni s-a impus să cumpărăm anumite măști. Trebuia să cumpărăm un anumit tip și numai dintr-un anumit loc. Știu mulți colegi, dar nu are nimeni curajul să vorbească. Achiziția ni s-a impus. Erau niște măști care costau mai mult.

Monica Pop aruncă BOMBA. Sunt foarte mulți colegi care știu, dar le e frică să vorbească. Când aud că te cheamă pe la Colegiul medicilor și pe mai știu eu unde, nu mai au curajul să vorbească. Nimeni nu vrea să-și piardă locul de muncă”, a spus dr. Monica Pop.

Monica Pop, propunere neașteptată

Recent, celebrul oftalmolog s-a gândit la o propunere inedită la începutul anului, în condițiile în care numărul de cazuri crește cu repeziciune de la o zi la alta.

Medicul Monica Popa propune ca pensiile speciale să fie donate un an pentru testarea românilor. Având în vedere că subiectul pensiilor speciale provoacă frustrare în rândul românilor care trăiesc de pe o zi pe alta, acestea ar putea fi folosite într-un scop util, potrivit spuselor oftalmologului.

Monica Pop, propunere neașteptată: “Propunere de an nou pentru românii necăjiti! Au suferit destul! Pensiile speciale să fie donate pe 1 an pentru testare în masă! Pentru ca romānii, vaccinați sau nu, să afle la timp că sunt infectati și să se ia măsuri pentru a se vindeca acasă, fără a mai fi nevoie de spitalizare!

Formula sigură se stie: test + vaccin +i zolare + medicație! Știti bine că mai toata Europa vaccinată e infectată dar, datorită testării în masă, sunt puțini în spitale și nu mor!

Haideti! Faceți-le acest cadou celor care v-au votat și cărora le datorați aceste pensii nedrepte!

An nou cu sanatate, cu sperante și curaj, dragi compatrioți de orice etnie, religie, culoare, stare socială, vârstă, meserie! Toți! Și să nu mai trecem în veci prin ce-am trecut în ultimii 2 ani!”, susține medicul Monica Pop, potrivit Antena 3.

 

 

Recent Posts

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei la recalculare

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei…

o oră ago

Ce se întâmplă cu creierul în prima jumătate a somnului

Există trei nevoi fundamentale ale oamenilor pentru a supraviețui: alimentația, oxigenul și somnul. Odihna este…

2 ore ago

Anii lucrați în străinătate se adaugă la calculul pensiei din România?

O întrebare tot mai frecventă în rândul românilor în ultima perioadă este dacă anii lucrați…

2 ore ago

Cele două zodii care își îndeplinesc cel mai mare vis în săptămâna 13 – 19 mai

Două zodii norocoase își îndeplinesc visurile, săptămâna aceasta. Pentru acești nativi, zilele actuale par să…

3 ore ago

Un tânăr a făcut necroză hepatică și a murit la câteva ore după ce a mâncat acest aliment reîncălzit

Un student în vârstă de 20 de ani din Belgia a făcut necroză hepatică și…

3 ore ago

Lipsa acestei vitamine predsipune la demență și insuficiență cardiacă. Aproape jumătate dintre vârstnici au carență

Aproape jumătate dintre persoanele vârstnice se confruntă cu lipsa unei vitamine esențiale pentru creier.  Datele…

4 ore ago

Citeste si: