duminică, mai 29, 2022

Monica Pop aruncă BOMBA. Astăzi, 6 Ianuarie, Monica Pop a fost invitată în cadrul pocastului realizat de medicul Lucian Duță, unde a avut loc un dialog exploziv.

Printre alte dezvăluiri, Monica Pop a fost radicală în ceea ce privește banii aruncați în urma unor decizii incorecte. Pe bună drptate, ea considerăcă acești bani sunt ai tuturor românilor, care contribuie lunar la fondul de sănătate.

Te-ar mai interesa: Alimentația sănătoasă pentru gravide. De ce nu tre...

„Vlad Voiculescu trebuie să răspundă pentru asta și oricine ar fi fost ministrul Sănătății și nu a făcut ce trebuia făcut”, a afirmat dr. Pop la EVZ. Ea a făcut, în continuare, o dezvăluire foarte curajoasă, din care cităm:

„Cînd era ministru Vlad Voiculescu ni s-a impus să cumpărăm anumite măști. Trebuia să cumpărăm un anumit tip și numai dintr-un anumit loc. Știu mulți colegi, dar nu are nimeni curajul să vorbească. Achiziția ni s-a impus. Erau niște măști care costau mai mult.

Monica Pop aruncă BOMBA. Sunt foarte mulți colegi care știu, dar le e frică să vorbească. Când aud că te cheamă pe la Colegiul medicilor și pe mai știu eu unde, nu mai au curajul să vorbească. Nimeni nu vrea să-și piardă locul de muncă”, a spus dr. Monica Pop.

Te-ar mai interesa: Dismorfia musculară sau obsesia pentru mușchi: Cun...

Monica Pop, propunere neașteptată

Recent, celebrul oftalmolog s-a gândit la o propunere inedită la începutul anului, în condițiile în care numărul de cazuri crește cu repeziciune de la o zi la alta.

Medicul Monica Popa propune ca pensiile speciale să fie donate un an pentru testarea românilor. Având în vedere că subiectul pensiilor speciale provoacă frustrare în rândul românilor care trăiesc de pe o zi pe alta, acestea ar putea fi folosite într-un scop util, potrivit spuselor oftalmologului.

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru. Curiozități despre creierul uman. T...

Monica Pop, propunere neașteptată: “Propunere de an nou pentru românii necăjiti! Au suferit destul! Pensiile speciale să fie donate pe 1 an pentru testare în masă! Pentru ca romānii, vaccinați sau nu, să afle la timp că sunt infectati și să se ia măsuri pentru a se vindeca acasă, fără a mai fi nevoie de spitalizare!

Formula sigură se stie: test + vaccin +i zolare + medicație! Știti bine că mai toata Europa vaccinată e infectată dar, datorită testării în masă, sunt puțini în spitale și nu mor!

Te-ar mai interesa: Cele trei otrăvuri pe care le mănâncă românii. Con...

Haideti! Faceți-le acest cadou celor care v-au votat și cărora le datorați aceste pensii nedrepte!

An nou cu sanatate, cu sperante și curaj, dragi compatrioți de orice etnie, religie, culoare, stare socială, vârstă, meserie! Toți! Și să nu mai trecem în veci prin ce-am trecut în ultimii 2 ani!”, susține medicul Monica Pop, potrivit Antena 3.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private