Categories: Stil de viaţă

Mulți credeau că e gravidă, alții i-au atras atenția că s-a îngrășat exagerat. Boala de care suferă Andreea Mantea. ”Mă umflu, trebuie să iau câte 9 pastile pe zi”

Din cuprinsul articolului

Andreea Mantea a dezvăluit că suferă de o afecțiune din cauza căreia are fluctuații de greutate și se umflă. Motiv pentru care e nevoită să ia câte 9 pastile, în fiecare zi, pentru tot restul vieții sale.

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, vedeta a spus că a fost diagnosticată cu o afecțiune pentru care este nevoită să ia un tratament pentru tot restul vieții. O boală autoimună, care nu are leac, dar care poate fi ținută sub control.

„Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! Ar trebui să iau 1-, de fapt, doar că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit”, a declarat Andreea Mantea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Prezentatoarea tv susține că are în fiecare zi cu ea în geantă un pen de epinefrină (adrenalină) și l-a învățat și pe fiul ei, David, de 6 ani, să îi administreze doza.

„Am o listă de alimente care îmi e interzisă total. Umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a mai spus Andreea Mantea.

Vedeta a recunoscut și că e atât de pofticioasă că, uneori, ia pastile ca să poată mânca slănină cu ceapă, un ingredient pe care a trebui să-l evite. ”Nu mă pot abține, chiar dacă știu că ceapa îmi face rău. Nu ajung la șoc anafilactic dar mă umflu, am reacții neplăcute,” a povestit ea.

Întrebată dacă e însărcinată

O serie de fotografii făcute publice de Andreea Mantea pe Facebook au creat o adevărată controversă în rândul urmăritorilor. După ce au admirat imaginile, fanii au ajuns la concluzia că vedeta ar fi însărcinată. Alții au și ridiculizat-o că s-ar fi îngrășat exagerat.

Deși vedeta a declarat în nenumărate rânduri că nu așteaptă un copil, urmăritorii s-au întrecut în comentarii, cum că Mantea ar urma să devină mămică pentru a doua oară.

Vedeta a dezvăluit că i se umflă abdomenul din cauza problemei grave de sănătate pe care o are, astfel pare ca și cum ar fi însărcinată:

”Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit.”

Recent Posts

Ce trebuie să faci după ce ai fost diagnosticat cu cancer. Cum să depășești această experiență dificilă

Ce să faci după ce ai fost diagnosticat cu cancer. Un diagnostic de cancer este,…

25 de minute ago

Cum arată femeia din spatele vocii de la „Ora exactă”. Cât au durat înregistrările pentru fraza celebră „la semnalul următor va fi ora…”/ VIDEO

Cum arată femeia din spatele vocii de la "Ora exactă". Află cât au durat înregistrările:…

55 de minute ago

Hipertensiunea arterială: complicații la nivel cardiovascular, al rinichilor și al creierului

Hipertensiunea arterială poate avea numeroase complicații asupra sănătății, afectând diverse organe și sisteme din corp.…

o oră ago

Horoscop rune 20-26 mai. Mihai Voropchievici anunță schimbări importante: Să se pregătească! Încep o viață nouă

Horoscop rune. Săptămâna 20-26 se anunță a fi una plină de evenimente neașteptate, cu schimbări…

2 ore ago

Ce este acupunctura: cum funcționează și când e recomandată. Care sunt riscurile asociate

Acupunctura este o formă de medicină tradițională chineză care implică inserarea de ace subțiri în…

2 ore ago

Candidat pe listele pentru Consiliul Local Sibiu, cu toată familia. Bunica Maria are 93 de ani și vrea să fie vocea pensionarilor

Bunica Maria are 93 de ani și vrea să fie vocea pensionarilor. Ioan Ştefan Zară…

3 ore ago

Citeste si: