Categories: Ştiri sănătate

Nașterea ei a împărțit România în două! Cum arată ACUM fiica Adrianei Iliescu? WAW, cât e de frumoasă! Eliza tocmai a împlinit 18 ani!

Nașterea ei a împărțit România în două! Cum arată ACUM fiica Adrianei Iliescu?

În urmă cu 18 ani, fostul profesor univeristar de literatură română și autoare de povești pentru copii, Adriana Iliescu, a devenit cunoscută în întreaga lume, peste noapte, după ce a devenit cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unuic copil.

Nașterea ei a împărțit România în două, după ce Adriana Iliescu a devenit mamă la 66 de ani

Adriana Iliescu a primit pentru prima dată tratament hormonal pentru a îndepărta menopauza în 1995, iar fertilizarea în vitro (trei zigoți cu spermă și ovul de la donatori anonimi) i-a fost făcută în 2004 de doctorul Bogdan Marinescu, ea rămânând însărcinată cu tripleți.

După trei săptămâni, unul dintre embrioni și-a încetat dezvoltarea și a murit. Feții rămași, ambii de gen feminin, au cântărit doar 1,45 și respectiv 0,69 kg după 33 de săptămâni de sarcină, însă după complicații ulterioare, cel mic a murit.

Eliza Maria Bogdana s-a născut la 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București, când Adriana Iliescu avea 66 de ani. Eliza Maria a primit și prenumele Bogdana, nume care era destinat surorii sale gemene, care, din păcate, nu a supraviețuit sarcinii.

Fetița nu este, totuși, copilul său biologic al Adrianei Iliescu, deoarece ovulul și sperma au provenit de la donatori anonimi.

Cu toate acestea, Adriana Iliescu s-a achitat cu brio de rolul său de mamă. Deși au fost voci care au acuzat-o de egoism și i-au cântat prohodul înainte de vreme, fostul profesor universitar a crescut-o pe Eliza frumos, simplu, cu principii solide despre viață și felul în care trebuie trăită.

Cum arată Eliza Iliescu la 18 ani? WAW, cât e de frumoasă!

În urmă cu câteva zile, pe 16 ianuarie, Eliza Iliescu, acum studentă la două facultăți, a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. Eliza și-a ales deja studiile pe care dorește să le urmeze, iar viitorul ei arată cum nu se poate mai bine.

Eliza Maria Iliescu a reușit să obțină merite deosebite la învățătură. Fiica Adrianei Iliescu a fost șefă de promoție anul trecut, terminând liceul cu o medie mare, de 9,50.

După ce a promovat examenul de Bacalaureat cu note mari, cu medii de peste 9,00 la fiecare materie, Eliza Iliescu a decis să urmeze cursurile Facultății de Litere din București, mergând pe urmele mamei sale.

Tânăra nu s-a oprit însă aici, ci a decis să se înscrie și la o a doua facultate, alegând profilul de Științe umane. Pentru că nu poate urma două facultăți în același timp la buget, pentru aceasta din urmă va fi nevoită să plătească o taxă lunară. În rest, are timp și de ieșiri cu prietenii și activăți tipice pentru o tânără domnișoară. În cele mai recente imagini, se poate observa cât de mult a crescut Eliza.

„Eliza este bine, are foarte mult de lucru în perioada aceasta, mai ales că este studentă la două facultăți. Învață, pregătește proiecte frumoase. Sunt o mămică mândră. Se mai plimbă și ea uneori, are timp pentru dânsa, normal, mai iese la un suc prin oraș cu colegii”, a declarat recent Adriana Iliescu, pentru Click.

Recent Posts

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

7 minute ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

38 de minute ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

o oră ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

2 ore ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

2 ore ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică