miercuri, iunie 29, 2022

Adriana Iliescu a devenit cunoscută în România ca și „cea mai bătrână mamă” din țara noastră, deoarece și-a îndeplinit visul de a deveni mamă la vârsta de 66 de ani.

În ultima perioadă, s-a speculat schimbări nefavorabile privind starea de sănătate a Adrianei, însă fiica ei s-a hotărât să pună capăt tuturor zvonurilor.

Adriana Iliescu a împlinit 84 de ani pe data de 31 mai, și încă se poate bucura de reușitele fiicei ei în vârstă de 17 ani. De o perioadă bună de timp ea a dispărut din atenția publică, lăsând loc zvonurilor că starea de sănătate i s-ar fi deteriorat, dar și că ar avea probleme cu banii din cauza unei executări silite.

Te-ar mai interesa: Iată ce PIETRE și CRISTALE ne ajută să slăbim...

În ianuarie 2005, la aproape 67 de ani, Adriana Iliescu devenea cea mai vârstnică femeie din lume care devenea mamă, iar povestea ei a devenit cunoscută în toată lumea. De atunci, recordul ei a fost doborât, iar cea care-l deține în prezent este o indiancă de 74 de ani, care a adus pe lume fete gemene.

Fiica Adrianei Iliescu a făcut primele declarații, fiind un gest total neașteptat. Adriana Iliescu a vorbit mereu în numele fiicei sale și nu i-a permis să vorbească în public decât în prezența sa.

Eliza Iliescu a abolvit liceul ca șefă de promoție, spre mândria mamei.

”Nu m-am considerat niciodată o mică vedetă. Dimpotrivă, am fost și sunt un om normal. Colegii și profesorii mei așa cred că m-au privit. Și eu la fel pe ei, ca pe niște oameni normali. Uneori, însă, am aflat că există și excepții. Nu-mi face nicio plăcere să vorbesc despre asta și vreau ca lumea să mă considere un om normal, așa cum îi văd și eu pe cei din jurul meu”, a declarat Eliza Iliescu pentru impact.ro.

Te-ar mai interesa: Cancer pulmonar: Semnele precoce care trebuie să t...

Despre planurile ei, adolescenta, care devine majoră în ianuarie 2023, a declarat:

„Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie. Am decis să urmez modelul mamei și, cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei”

Te-ar mai interesa: Medic: aceasta este cea mai întâlnită tulburare ca...

Adriana Iliescu a adus-o pe lume pe Eliza Maria în decembrie 2006. / Foto: Profimedia

Eliza îi este aproape mamei sale, mai ales că femeia a împlinit 84 de ani la sfârșitul lunii mai. Este sănătoasă și tare mândră de fiica ei.

„Au fost mici surprize, dar aceste amănunte țin mai degrabă de intimitatea unei familii, așa că nu le voi face publice. Mama, în schimb, e bine. E sănătoasă și a primit multe telefoane de felicitare de ziua sa. Iar asta ne-a bucurat foarte mult pe amândouă”, a povestit tânăra adolescentă.

Te-ar mai interesa: Ce este recomandat să mănânci în funcție de ZODIE...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private