Nostradamus a avut dreptate! Prima profeție pentru 2024 s-a împlinit chiar în prima zi a anului. Lista predicțiilor este devastatoare

Nostradamus a avut dreptate! Prima profeție pentru 2024 s-a împlinit chiar în prima zi a anului. Lista predicțiilor este devastatoare

La aproape o jumătate de mileniu după moartea sa, Nostradamus rămâne unul dintre cei mai faimoși astrologi și clarvăzători reputați din istorie. În cartea sa din 1555, „Les Propheties”, el își expune viziunile pentru viitor sub forma unor poeme criptice cunoscute sub numele de catrene.

Și, așa cum se întâmplă adesea, previziunile lui nu au fost foarte bune. Profețiile expuse în carte au fost recitite și reinterpretate de secole, unii crezând că scrierile lui Nostradamus au predicții ciudat de exacte, susținând că el a profețit atacurile din 11 septembrie, asasinarea președintelui Kennedy și ascensiunea lui Hitler la putere.

Sursă foto:The Sun

Nostradamus, profeție devastatoare care s-a împlinit deja

Așadar, la ce ne putem aștepta de la anul care vine dacă previziunile lui Nostradamus se dovedesc a fi corecte din nou? Într-un catren, el scrie: „Pământul uscat va deveni mai uscat și vor fi inundații mari”, avertizând în altă parte despre o „foamete foarte mare prin val pestifer”, potrivit Daily Record.

Cei care i-au interpratat catrenele au sțin la fienle anului 2023 că predicțiile lui Nostradamus pentru 2024 avertizează asupra unor evenimente catastrofale, cum ar fi tsunami-urile, în noul an – ceea ce nu sună prea bine.

Și iată că Noastradamus a avut dreptate. În chiar prima zi a anului, pe 1 ianuarie, una dintre profețiile pentru 2024 s-a adeverit. După cutremurul devastator cu magnitudine 7,6 din Japonia, versetul care anunţa îndeplinirea profeţiei lui Nostradamus a fost titrat inclusiv de publicații respectabile de pe planetă.

Versetele invocate că ar fi prevestit cutremurul ce a ucis până acum peste 80 de persoane și tsunami-uri de după, și de 1,5 metri, spun:

Pământul uscat va deveni și mai uscat și vor mai fi mari inundații / Atât de puternic se va zgudui pământul, Marele teatru va umple ruinele

Plus că omenirea va fi lovită de foamete foarte mare prin val pestilențial. Cei care se ocupă de interpretarea textelor lui Nostradamus susțin că valul pestilențial ar însemna cutremur.

Confruntare navală majoră cu China  și abdicarea regelui Charles

De asemenea, el pare să fi prezis o confruntare cu China, scriind un catren care se deschide cu o viziune de „luptă și bătălie navală” și spune că „Adversarul roșu va deveni palid de frică / Pune marele Ocean în groază”. Unii cred că „adversarul roșu” se referă la China comunistă, iar restul este o referire la o confruntare pe mare.

O confruntare în jurul Chinei este ceva pe care mulți experți în geopolitică și jurnaliști au început s-o prevadă în dinamica în schimbare și ascensiunea Chinei ca putere globală. În trecut, China și-a prezentat forța brută de mai multe ori în regiunile din jurul Mării Chinei de Sud și Taiwan, majoritatea prin puterea sa navală. Nostradamus a prezis și el ceva asemănător cu specialiștii actuali, dar cu secole în urmă.

Într-unul dintre versetele sale, el a scris despre „o luptă și bătălie navală’. El a specificat că „adversarul roșu va deveni palid de frică. Punând în groază marele Ocean’. Marele ocean de aici ar putea sugera Oceanul Indian, iar expresia „adversar roșu’ este o referire la China comunistă.

Într-unul dintre catrene, Nostradamus se referă la un personaj pe care îl numește „Regele Insulelor’, care a avut un divorț controversat și care este „alungat cu forța”. Mai mult, el a mai scris că acest rege este înlocuit cu „unul care nu va avea niciun semn regal’.

Analistul și autorul, Mario Reading, care a scris cartea “Profețiile lui Nostradamus”, a spus că, cu „Regele insulelor’, Nostradamus l-ar putea indica pe regele Charles al III-lea. El ar putea fi forțat să abdice din cauza „atacurilor persistente asupra lui și asupra celei de-a doua soții’. În aceeași carte a lui Reading, Nostradamus a prevăzut moartea reginei Elisabeta a II-a în anul 2022.

Sursa foto: arhiva Doctoul Zilei

Va fi schimbat papa Francisc?

Versetul care anunţă un nou Papă în 2024 spune: „Clerul roman în anul o mie şase sute nouă, în fruntea anului vor fi alegerile”. Nostradamus a spus într-una dintre previziunile sale că, din cauza bătrâneții, Papa va fi înlocuit cu un nou Papă mai tânăr.

Prin moartea foarte bătrânului Pontif. Va fi ales un roman de vârstă bună”, a scris el.

Nimeni nu știe dacă acest lucru se va întâmpla, dar ce este sigur este faptul că Papa Francisc, care are în prezent 86 de ani, suferă de ceva probleme de sănătate.

În timp ce sosirea unui Papă mai tânăr și mai viguros pare un lucru bun, Nostradamus continuă imediat profeția spunând că noul lider îi va „avea o vedere slabă’ și că va fi Papă pentru o lungă perioadă de timp.

Sensul exact al cuvântelor „vedere slabă’ este, desigur, deschis dezbaterii: se va diminua cumva influența bisericii, urmează vreun scandal mai mare sau, pur și simplu următorul Papă va fi miop?

Nostradamus, predicții devastatoare 2024: Secetă și foame

Dintre profeții nu lipsește nici tema schimbărilor climatice.

Timp de 40 de ani nu vom mai vedea curcubeul, pământul uscat va deveni din ce în ce mai arid„.

Adică fără curcubeu înseamnă fără ploaie, secetă și foamete, iar apostolii încălzirii globale spun că textul lui Nostradamus prezice o adevărată catastrofă climatică în 2024, cu incendii, inundaţii, furtuni şi record în privinţa emisiilor de carbon.

De remarcat faptul că unele versete sunt interpretate de mai multe ori în mai multe sensuri, foametea de la început, prin val pestilenţial, interpetat de unii drept cutremur, este tradus de alţii că s-ar referi la furtuni din cauza schimbărilor climatice.

La fel şi inundațiile invocate, tot la început, ca fiind tsunami-urile din Japonia, alţii spun că au legătură tot cu apocalipsa climatică şi încălzirea globală.

Recent Posts

Pilonul II de pensii: procedura de retragere a banilor

Pensia administrată privat (obligatorie, Pilonul II) ) nu ne costă suplimentar. Participarea la pensiile administrate…

11 ore ago

Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care se vor bucura de un succes extraordinar

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024 este prezentat de astrologul cu Mihai Voropchievici. Acesta a prezis…

12 ore ago

10 alimente care te constipă: ce să eviți și cum să menții un tranzit intestinal sănătos

Constipația este o problemă frecventă în cazul în care oamenii întâmpină dificultăți în efectuarea scaunelor…

13 ore ago

Guvernul oferă 2000 lei până în 2027 tuturor femeilor care îndeplinesc această condiție. Toate femeile din România ar trebui să știe!

Mamele defavorizate, adică cele cu venituri mici, cele aflate în situații critice de viață ori…

14 ore ago

Citeste si: