Sari la conținut

Dezvăluire bizară despre Regele Charles. Un valet era plătit cu sume impresionante ca să aibă grijă de o jucărie de pluș

Dieta regele charles
Sursa foto: arhiva Doctorul ZIlei
dieta regele charles

Dezvăluire: Regele Charles ar fi avut un valet personal pentru ursulețul său de pluș. Informația a fost făcută publică de către autorul Christopher Andersen în noua sa carte ”The King: The Life of Charles III”. Se pare că monarhul a avut o relație foarte apropiată cu acesta.

Fiul Reginei Elisabeta a II-a ar fi fost foarte atașat de unul dintre ursuleții săi de pluș. Valetul Michael Fawcett a fost singurul care a avut voie să se ocupe de jucăria Prințului Charles.

Regele Charles a fost foarte apropiat de două persoane în copilărie. Printre acestea se numără valetul său, Michael Fawcett și dădaca sa, Mabel Anderson. Se spune că Mabel și Michael s-au ocupat inclusiv de jucăria preferată a Prințului Charles, un ursuleț de pluș.

Atunci când jucăria avea nevoie de reparații, doar dădaca Prințului avea voie să se ocupe de ursulețul stricat. Conform Page Six, dădaca Prințului ar fi fost chemată chiar și după ce s-a retras din viața Familiei Regale. Aceasta era chemată pentru a avea grijă din când în când de ursul de pluș.

Cu cât era plătit valetul ursulețului de pluș

Un valet de la Casa Regală spune că dădaca Prințului Charles ”era singurul om de pe lume care avea voie să se apropie de ursuleț cu ace de cusut și ață”. Totodată, scriitorul Christopher Andersen remarcă un atașament deosebit al Prințului pentru jucăria sa.

Valetul Fawcett s-a ocupat de Prințul Charles pe toată perioada copilăriei acestuia, dar a avut grijă și de ursulețul de pluș al viitorului monarh. Un alt valet care s-ar fi ocupat de Prințul Charles în perioada adolescenței acestuia ar fi fost Ken Stronach.

Biograful Andersen spune că monarhul a avut relații foarte strânse cu toți oamenii care s-au ocupat de grija sa în copilărie.

Cu ce sumă de bani a fost răsplătit valetul Regelui Charles

Regele Charles nu a uitat niciodată grija pe care i-au purtat-o valeții săi în perioada în care era doar un copil. Acesta a rămas darnic cu oamenii care i-au stat aproape. În ciuda faptului că Regele nu se mai implică la fel de mult în activitățile caritabile, acesta conduce în continuare mai multe fundații.

Se pare că Michael Fawcett s-a bucurat de suma incredibilă de 276.000 de lire sterline. Această sumă ar fi provenit chiar din organizațiile de caritate ale Regelui, scrie publicația DailyMail.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel