Sari la conținut

Se adeverește profeția lui NOSTRADAMUS despre ISRAEL? Marele război din 2023 și apariția Antihristului

Nostradamus
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Profetia lui Nostradamus despre Israel

Se adeverește profeția lui NOSTRADAMUS despre ISRAEL? Această profeție a fost considerată de mulți oameni drept o confirmare a abilităților sale profetice. Iată ceea ce Nostradamus a prevăzut cu privire la Cetatea lui Dumnezeu!

Cunoscutul profet francez Nostradamus a făcut o profeție care ar sugera izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial în contextul unui conflict major care avea să aibă loc în Israel.

Michel de Nostredame, sau Nostradamus așa cum este cunoscut de o lume întreagă, a trecut murit în anul 1566, iar în urma sa au rămas o serie de profeții care uimesc lumea și astăzi. Una dintre cele mai cunoscute opere ale sale, „Les Prophéties”, i-a adus o creștere semnificativă a popularității.

„Les Prophéties” este o colecție de 942 de catrene poetice, despre care se spune că prezic evenimentele viitoare de pe Terra.

Se adeverește profeția lui NOSTRADAMUS despre ISRAEL? „În cetatea lui Dumnezeu va fi tunet mare”

Renumit astrolog francez, dar și un practician în mai multe domenii, inclusiv farmacie, medicină și clarviziune, Nostradamus a afirmat că și-a fundamentat profețiile pe cunoștințele sale astrologice, însă a fost supus unei critici aspre din partea detractorilor care au pus sub semnul întrebării competența sa.

Nostradamus a vorbit la un moment dat despre un mare război care va izbucni în Israel, făcând referire în catrenele sale la posibilitatea unui al Treilea Război Mondial.

În contextul actual, în care Israelul se confruntă cu un atac puternic din partea grupării islamiste Hamas, mulți au argumentat că profeția astrologului francez își găsește împlinirea.

În cetatea lui Dumnezeu va fi un tunet mare

Doi frați sfâșiați de haos în timp ce cetatea rezista

Marele lider va ceda

Al treilea mare război va începe când marele oraș va arde

Analizând contextul istoric din vremea lui Nostradamus, Cetatea lui Dumnezeu poate fi identificată ca fiind Ierusalimul, capitala Israelului.

Nostradamus a consemnat în scrierile sale că acest oraș va fi teatrul unui conflict în care un lider important va cădea, eveniment ce ar putea declanșa al Treilea Război Mondial.

În contextul atacului Hamas asupra Israelului, dar mai ales a urmărilor acestui atac, acest catren poate avea o cu totul altă însemnătate.

Marele război din 2023 și apariția Antihristului

Nostradamus a vorbit și despre un mare război în anul 2023. În publicația, apărută în urmă cu mai bine de 450 de ani, Nostradamus scrie despre 2023: „Șapte luni de Mare Război, oameni morți din cauza faptelor rele. Rouen, Evreux nu vor cădea în mîinile regelui”.

De asemenea, Nostradamus a prezis că în jurul anului 2023 va apărea al treilea Antihrist. Celebrul profet i-a indicat pe Napoleon și Hitler drept primii doi antihriști.

Antihristul îi anihilează foarte curând pe cei trei

Douăzeci și șapte de ani va dura războiul lui

Necredincioșii sunt morți, captivi, exilați

Cu sânge, trupuri umane, apă și grindină roșie acoperind pământul”.

Trebuie să reținem că interpretările profețiilor lui Nostradamus sunt subiective și adesea vagi, ceea ce înseamnă că pot fi aplicate retrospectiv unor evenimente și pot fi folosite pentru a susține diverse argumente.

Cu toate acestea, majoritatea oamenilor de știință și istorici consideră profețiile lui Nostradamus drept opere literare și poetice, fără bază științifică sau profetică reală.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel