Categories: Ştiri sănătate

O actriță celebră șochează: „Am pierdut nouă copii prin avorturi spontane!”

O actrița celebră și-a deschis sufletul pe Instagram și a vorbit despre experiența ei, încurajând multe femei să o împărtășească pe a lor.

Actrița Sharon Stone (64 de ani) a fost sinceră cu privire la cele nouă avorturi spontane pe care le-a suferit de-a lungul vieții și la consecințele emoționale pe care aceste tipuri de experiențe le au asupra femeilor.

„Noi, ca femei, nu avem un forum pentru a discuta profunzimea acestei pierderi. Am pierdut nouă copii din cauza prin avorturi spontane”, a dezvăluit Stone, care este mama a trei copii prin adopție: Quinn Kelly, Laird Vonne și Roan Joseph, scrie Elpais.

„Nu este puțin lucru, fizic sau emoțional, dar suntem făcute să simțim că este un lucru pe care trebuie să-l înduram singuri și în secret, cu un fel de sentiment de eșec, în loc să primim compasiunea, empatia și vindecarea de care avem atât de mare nevoie, a scris actrița.

„Sănătatea și bunăstarea femeilor lăsate în grija ideologiei masculine au devenit în cel mai bun caz laxe, ignorante de fapt și violent opresive în efortul său”, adaugă ea.

„Sănătatea și starea femeilor lăsate în grija ideologiei masculine lasă de dorit, devin ignorate și chiar suprimate în mod violent”, a completat actrița declarația ei șocantă.

A pierdut doi copii în luna a cincea de sarcină

Nu este prima dată când actrița din Basic Instinct a fost sinceră cu privire la subiecte care sunt de obicei tabu pentru femeile din societate.

Într-un interviu din 2009, ea a mărturisit că a pierdut doi copii în luna a cincea de sarcină: „Am avut două sarcini pe care le-am pierdut în luna a cincea. Și a fost atât de oribil pentru că a trebuit să mă operez când copiii mei au murit.

Este o traumă pe care pur și simplu nu o poți depăși”, a mărturisit ea atunci.

În 2021, Sharon Stone și-a împărtășit experiența traumatizantă pe care a suferit-o când avea 18 ani, un avort indus.

Actrița a făcut avortul în secret, după ce a rămas însărcinată cu iubitul ei în adolescență și a fost necesar să călătorească din statul ei natal, Pennsylvania, unde era prea mică pentru a face un avort legal, în Ohio, unde nu era necesar acordul părinților.

Recent Posts

19 mai 2022. Sfântul Mucenic Patrichie, mare vindecător de boli. Rugăciunea în această zi îți aduce alinare și te scapă de necazuri

În ziua de 19 iunie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Patrichie, episcopul Prusiei…

1 minut ago

Alimente și băuturi care mențin un ficat sănătos și fericit. Reduc riscul de boli hepatice, de la hepatită, la cancer de ficat

Alimente și băuturi pentru un ficat sănătos. Ficatul funcționează și ca un organ care ajută…

32 de minute ago

Bonă reținută în București. Părinții au filmat-o când le agresa copilul de un an

Bonă reținută în București. O femeie care avea grijă de un băiețel de un an…

o oră ago

ACEASTĂ dietă extrem de populară reduce anxietatea și stresul la adulții în vârstă

Anxietatea și stresul la adulții în vârstă ținute sub control cu ajutorul dietei. Dieta mediteraneană…

2 ore ago

Trei zodii vor trage lozul cel mare în IUNIE. Au parte de câștig toate planurile: noroc, bani, dragoste, călătorii

Luna iunie va fi o lună perfectă pentru acești nativi, care își vor împlini în…

3 ore ago

Citeste si: