Sari la conținut

O actriță celebră șochează: „Am pierdut nouă copii prin avorturi spontane!”

O actrița celebră și-a deschis sufletul pe Instagram și a vorbit despre experiența ei, încurajând multe femei să o împărtășească pe a lor.

Actrița Sharon Stone (64 de ani) a fost sinceră cu privire la cele nouă avorturi spontane pe care le-a suferit de-a lungul vieții și la consecințele emoționale pe care aceste tipuri de experiențe le au asupra femeilor.

„Noi, ca femei, nu avem un forum pentru a discuta profunzimea acestei pierderi. Am pierdut nouă copii din cauza prin avorturi spontane”, a dezvăluit Stone, care este mama a trei copii prin adopție: Quinn Kelly, Laird Vonne și Roan Joseph, scrie Elpais.

„Nu este puțin lucru, fizic sau emoțional, dar suntem făcute să simțim că este un lucru pe care trebuie să-l înduram singuri și în secret, cu un fel de sentiment de eșec, în loc să primim compasiunea, empatia și vindecarea de care avem atât de mare nevoie, a scris actrița.

„Sănătatea și bunăstarea femeilor lăsate în grija ideologiei masculine au devenit în cel mai bun caz laxe, ignorante de fapt și violent opresive în efortul său”, adaugă ea.

„Sănătatea și starea femeilor lăsate în grija ideologiei masculine lasă de dorit, devin ignorate și chiar suprimate în mod violent”, a completat actrița declarația ei șocantă.

A pierdut doi copii în luna a cincea de sarcină

Nu este prima dată când actrița din Basic Instinct a fost sinceră cu privire la subiecte care sunt de obicei tabu pentru femeile din societate.

Într-un interviu din 2009, ea a mărturisit că a pierdut doi copii în luna a cincea de sarcină: „Am avut două sarcini pe care le-am pierdut în luna a cincea. Și a fost atât de oribil pentru că a trebuit să mă operez când copiii mei au murit.

Este o traumă pe care pur și simplu nu o poți depăși”, a mărturisit ea atunci.

În 2021, Sharon Stone și-a împărtășit experiența traumatizantă pe care a suferit-o când avea 18 ani, un avort indus.

Actrița a făcut avortul în secret, după ce a rămas însărcinată cu iubitul ei în adolescență și a fost necesar să călătorească din statul ei natal, Pennsylvania, unde era prea mică pentru a face un avort legal, în Ohio, unde nu era necesar acordul părinților.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel