duminică, august 7, 2022

Vineri, 24 iunie, Curtea Supremă a SUA a luat decizia de a anula istoricul Roe vs. Wade, în vigoare din 1973, care a făcut ca întreruperea sarcinii să fie considerată drept constituțional.

Acum, fiecare stat va putea limita sau interzice avortul.

Pe 24 iunie, Curtea Supremă a Statelor Unite a luat o întorsătură surprinzătoare după ce a anulat actul de referință Roe vs. Wade care a domnit din 1973, când avortul a fost recunoscut ca drept constituțional al femeilor și l-a legalizat în toată țara.

Te-ar mai interesa: Scandalul Gabi Bădălău- Claudia Părtrășcanu ia pro...

În acest context, astrologul Cristina Demetrescu le-a povestit urmăritorilor săi o experiență paranormală pe care a trăit-o în urmă cu mai mulți ani.

Nu este un pas înainte, ci este un pas înapoi

„Vorbeam in emisiune despre Lilith in Rac și influența sa nefastă asupra sarcinilor nedorite și la puține ore iată, vine vestea abrogarii dreptului la avort in SUA.

Nu este un pas înainte, ci este un pas înapoi, așa cum face și un rac, acum amețit de-a dreptul de farmecele infamei sale patroane.

Este o eroare, o greșeală ce sper ca va fi corectată curând. SUA nu interzice armele, ci avorturile. I se da dreptul unui nebun să împuște copiii vii ai unor mame ce stau acasă liniștite, știindu-i la școală in siguranță, dar nu i se dă dreptul unei femei sa facă ce vrea cu corpul si cu viața ei.

Te-ar mai interesa: Predicții RUNE 4-14 august. Câștig pe toate planur...

Cred că am mai zis asta. In 20 de ani nu i-am recomandat niciunei cliente să facă avort, dar nu aș vota niciodată împotriva lui.

Rudolf Steiner are niște teorii referitoare la avort. El demonstrează că un suflet trimis la „plimbare” își cunoaște șansele de a se naște dinainte sa vină.

Asta se întâmplă si in cazul sarcinilor oprite din evoluție din motive necunoscute. Suflețelul nu se mai plimbă cale lungă inapoi de unde a venit, ci rămâne in așteptare.

Te-ar mai interesa: Alimentul comun care reduce riscul de deces. Nutri...

Deseori se intoarce la aceeași mama, atunci când este ea pregatita, alteori alege alți părinți.


De ce vine dacă știe că nu are șanse să se nască? Karma rules

Există si teorii care spun ca sufletul patrunde in corpul fătului abia la 7 luni, dar nu cred asta. Sunt copii care s-au născut prematuri și au supraviețuit.

Dacă ar fi așa, traumele intrauterine nu s-ar mai transpune in programe autodistructive ce nu au altă origine decât perioada intrauterină.

Te-ar mai interesa: Cum să-ți ajuți copilul care suferă de ANXIETATE...

Eu cred că sufletul vine și se lipește de mamă cu un an sau doi înainte de concepție. Stă acolo în aura ei, iar clarvăzătorii văd.

Era o doamnă Lidia Robu care mi-o descria pe Eva, uitându-se in celalalt colț al camerei, iar eu nu știam că sunt însărcinată.

Maria, la 3 ani a prevestit apariția surorii printr-un desen si câteva propoziții bulversante, eu tot avion fiind. Mi-a desenat „inimioara steluței din Cer care a venit la noi acasă sa ne aducă suflete”.

Te-ar mai interesa: Horoscop 8-14 august. ACEASTĂ zodie trăiește o per...

Ce abrogă aceste creiere întunecate? Avortul sau ordinea firească a intrării pe lume a spiritelor? Nu eram „prea mulți” ? Nu „poluam planeta” ? Nu ne „pregăteam pentru foamete”? Nu sunt vorbele mele.

Dar ce se vrea? Înțelege cineva ceva sau poate viitoarele victime în randul femeilor astfel condamnate dau răspunsul întrebărilor de mai sus?”, a scris Cristina Demetrescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private