Categories: Ştiri sănătate

O celebră actriță de la Hollywood e în stare de șoc. Fiica sa, diagnosticată cu o formă rară de migrenă

O celebră actriță de la Hollywood e în stare de șoc. Tori Spelling spune că fiica a fost diagnosticată cu migrenă rară după spitalizare.

Actrița a oferit o actualizare despre starea de sănătate a fiicei sale, după ce a mers la spital la începutul acestei săptămâni.

Celebră actriță, în stare de șoc. Fiica sa a fost diagnosticată cu o formă rară de migrenă

Tori Spelling a spus că fiica ei de 14 ani, Stella, se descurcă bine după ce a fost spitalizată la începutul acestei săptămâni.

„Am vrut să mulțumesc tuturor pentru toate urările de bine pentru Stella”, a scris ea peste o fotografie cu fiica ei îmbrățișându-și câinele, postată pe Instagram. „Este acasă și se simte mult mai bine”, a continuat Spelling.

Starul de la Hollywood, cunoscută mai ales pentru rolul său din „Beverly Hills, 90210”, a spus că fiica ei a fost „diagnosticată cu migrenă hemiplegică”, un tip rar de migrenă care afectează în principal o parte a corpului, când era la spital.

„Poate fi terifiant dacă nu știi ce se întâmplă sau despre acest tip de migrenă. Ca um om care a suferit de migrenă toată viața, habar n-am avut despre asta. Mulțumesc tuturor celor de la Urgențe. Au fost minunați și au avut mare grijă de ea”, a mais scris Spelling.

Tori Spelling, grave probleme de sănătate

Pe 11 ianuarie, Spelling a dezvăluit pe InstaStory că Stella a fost spitalizată prin distribuirea unei fotografii cu fiica ei într-un pat de spital, scriind „durerea continuă să vină” deasupra imaginii.

Spitalizarea Stellei a venit la scurt timp după ce chiar Tori Spelling a vorbit despre propriile probleme de sănătate în decembrie. Actrița a spus că a fost internată la spital chiar înainte de sărbători din cauza „respirației dificile, hipertensiunii arteriale și amețelii nebunești”, potrivit US Weekly.

Ea a postat, de asemenea, un selfie cu ea însăși într-un pat de spital pe InstaStory și s-a adresat celor care se îndoiau de boala ei.

„Iată-mă în spital, de noaptea trecută. Pentru voi, toți cei care v-ați îndoit când vi s-a spus că sunt prea bolnavă pentru a lucra, ei bine, iată-mă. Ce ziceți, data viitoare când vă vine să luați pe cineva în râs, mai să-i arătați bunătate în loc de îndoială”, a continuat Spelling.

„Amintiți-vă, pentru oameni ca mine, NU munca este un coșmar. Sunt un workaholic. Întotdeauna aleg munca.”

Pe lângă Stela, Tori Spelling mai are împreună cu soțul său, actorul Dean McDermott, încă patru copii, Liam, Hattie, Finn și Beau. Familia lor completă include copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 24 de ani.

Recent Posts

Pilonul II de pensii: procedura de retragere a banilor

Pensia administrată privat (obligatorie, Pilonul II) ) nu ne costă suplimentar. Participarea la pensiile administrate…

9 ore ago

Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care se vor bucura de un succes extraordinar

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024 este prezentat de astrologul cu Mihai Voropchievici. Acesta a prezis…

9 ore ago

10 alimente care te constipă: ce să eviți și cum să menții un tranzit intestinal sănătos

Constipația este o problemă frecventă în cazul în care oamenii întâmpină dificultăți în efectuarea scaunelor…

10 ore ago

Guvernul oferă 2000 lei până în 2027 tuturor femeilor care îndeplinesc această condiție. Toate femeile din România ar trebui să știe!

Mamele defavorizate, adică cele cu venituri mici, cele aflate în situații critice de viață ori…

11 ore ago

Citeste si: