Sari la conținut

O celebră actriță de la Hollywood e în stare de șoc. Fiica sa, diagnosticată cu o formă rară de migrenă

O celebră actriță de la Hollywood e în stare de șoc. Tori Spelling spune că fiica a fost diagnosticată cu migrenă rară după spitalizare.

Actrița a oferit o actualizare despre starea de sănătate a fiicei sale, după ce a mers la spital la începutul acestei săptămâni.

Celebră actriță, în stare de șoc. Fiica sa a fost diagnosticată cu o formă rară de migrenă

Tori Spelling a spus că fiica ei de 14 ani, Stella, se descurcă bine după ce a fost spitalizată la începutul acestei săptămâni.

„Am vrut să mulțumesc tuturor pentru toate urările de bine pentru Stella”, a scris ea peste o fotografie cu fiica ei îmbrățișându-și câinele, postată pe Instagram. „Este acasă și se simte mult mai bine”, a continuat Spelling.

Tori Spelling's Instagram story

Starul de la Hollywood, cunoscută mai ales pentru rolul său din „Beverly Hills, 90210”, a spus că fiica ei a fost „diagnosticată cu migrenă hemiplegică”, un tip rar de migrenă care afectează în principal o parte a corpului, când era la spital.

Terrifying: 'I wanted to thank everyone for all the well-wishes for Stella. She is home and feeling much better,' Tori wrote on Instagram. 'At the ER, she was diagnosed with a Hemiplegic Migraine. It's a condition that affects one side of the body'

„Poate fi terifiant dacă nu știi ce se întâmplă sau despre acest tip de migrenă. Ca um om care a suferit de migrenă toată viața, habar n-am avut despre asta. Mulțumesc tuturor celor de la Urgențe. Au fost minunați și au avut mare grijă de ea”, a mais scris Spelling.

Tori Spelling Reveals She’s in the Hospital After Having a ‘Hard Time Breathing,’ Slams Haters for Claiming She Was Faking

Tori Spelling, grave probleme de sănătate

Pe 11 ianuarie, Spelling a dezvăluit pe InstaStory că Stella a fost spitalizată prin distribuirea unei fotografii cu fiica ei într-un pat de spital, scriind „durerea continuă să vină” deasupra imaginii.

Spitalizarea Stellei a venit la scurt timp după ce chiar Tori Spelling a vorbit despre propriile probleme de sănătate în decembrie. Actrița a spus că a fost internată la spital chiar înainte de sărbători din cauza „respirației dificile, hipertensiunii arteriale și amețelii nebunești”, potrivit US Weekly.

Ea a postat, de asemenea, un selfie cu ea însăși într-un pat de spital pe InstaStory și s-a adresat celor care se îndoiau de boala ei.

„Iată-mă în spital, de noaptea trecută. Pentru voi, toți cei care v-ați îndoit când vi s-a spus că sunt prea bolnavă pentru a lucra, ei bine, iată-mă. Ce ziceți, data viitoare când vă vine să luați pe cineva în râs, mai să-i arătați bunătate în loc de îndoială”, a continuat Spelling.

„Amintiți-vă, pentru oameni ca mine, NU munca este un coșmar. Sunt un workaholic. Întotdeauna aleg munca.”

Pe lângă Stela, Tori Spelling mai are împreună cu soțul său, actorul Dean McDermott, încă patru copii, Liam, Hattie, Finn și Beau. Familia lor completă include copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 24 de ani.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel