Categories: Ştiri sănătate

O femeie a fost arestată pentru că s-a rugat în gând, în apropierea unui centru de avort//VIDEO

O femeie a fost arestată pentru că s-a rugat în gând, în apropierea unui centru de avort 

O femeie a fost arestată în apropierea unui centru de avort din Birmingham, Anglia, în temeiul unui nou statut de interzicere a protestelor.

Femeia a declarat pentru Fox News că se teme că situația ei nu va fi ultima de acest fel și că situația este absurdă și poate fi comparată cu întâmplările din cunoscutul roman al lui George Orwell, „1984”.

La „Tucker Carlson Tonight”, Isabel Vaughan-Spruce a spus că obișnuiește de mult timp să se roage în gând, în afara clinicilor pro-avort, spunând că zeci de femei i-au acceptat ofertele de ajutor și își continuă sarcinile în loc să le întrerupă așa cum fusese planificat.

O femeie a fost arestată pentru că s-a rugat în gând, în apropierea unui centru de avort

Ea a explicat modul în care politica anti-protest a fost folosită de atunci pentru a include un comportament similar în centrele de avort.

„În septembrie a acestui an, consiliul local din Birmingham a introdus această zonă de cenzură, acest PSPO – anterior acestea erau folosite pentru îngrădirea câinilor și comportamentul persoanelor în stare de ebrietate și lucruri de genul acesta”, a spus Vaughan-Spruce.

„Dar acum apar în toată țara din jurul centrelor de avort și au interzis comportamentul de genul protestului, dar aici sunt incluse și rugăciunea și consilierea ca forme de protest.

De patru ori, m-am dus și am stat lângă centrul de avort închis și m-am rugat în tăcere acolo. Și după cum vezi, poliția a venit și m-a întrebat dacă protestez, ceea ce nu făceam. M-au întrebat dacă mă rog și i-am spus că s-ar putea să mă rog în tăcere. Am fost arestată”, a spus femeia, potrivit FoxNews.

Vaughan-Spruce a adăugat că autoritățile au reținut-o într-o celulă, au interogat-o cu privire la ceea ce se ruga și a fost ulterior eliberată pe cauțiune, cu o apariție programată pentru februarie, pentru patru acuzații de protest și implicare într-un act de intimidare a utilizatorilor serviciilor.

Femeia a fost susținută de oameni din ambele tabere ale legalității avortului

Cu toate acestea, ea a mai spus că oamenii de ambele părți ale dezbaterii despre avort i-au venit în ajutor. Chiar și susținătorii drepturilor la avort, a spus ea, au îngrijorări cu privire la legea protestelor.

„Acest lucru în sine este foarte încurajator să auzi că nu este neapărat despre oamenii care susțin avortul sau nu sprijină avortul. Acest lucru are mai mult de-a face cu libertatea de gândire aici”, a spus ea.

„A mers chiar mai departe decât libertatea de rugăciune. Adică, toți vorbim despre cultura anulării și preocupările pe care le avem cu privire la oamenii cărora le este interzis de a vorbi în public”.

Carlson a concluzionat că ceea ce s-a întâmplat lui Vaughan-Spruce a fost un „act de rău” și a spus că oficialii britanici de la prim-ministrul Rishi Sunak nu ar trebui să păstreze tăcerea în legătură cu acest incident deosebit de grav.

Recent Posts

Uleiul care abundă în vitamina E. Este un antioxidant natural și nu conține grăsimi trans

Uleiul este un ingredient esențial în orice bucătărie și există mii de varietăți din care…

17 minute ago

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

47 de minute ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

o oră ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

2 ore ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

2 ore ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică