duminică, februarie 5, 2023

Rostește această rugăciune magică de Crăciun. Se spune că este una dintre cele mai puternice! Aduce liniște sufletească și te scapă de toate relele.

Există o rugăciune pe care toți credincioșii români ar trebui să o rostească astăzi, pe 25 Decembrie. Rostită din suflet, va aduce o stare de bine și de pace interioară.

„Tata din Ceruri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, si pe cei care citesc aceasta rugaciune chiar acum. Arata-le Tu o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite.Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti, chiar in acest moment.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre crizele de ficat. Ce semne apar câ...

Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta. Acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau.

Rugăciune 25 Decembrie

Unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca, da-le Intelepciune si Lumina in viata lor.

Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor.Iarta-le lor pacatele facute cu voie sau fara de voie, cu stiinta, din nestiinta sau pe cele pe care nu si le amintesc.

Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfinta,In Numele Fiului Tau, Iisus Cristos.Doamne Tata, Fiule si Duhule Sfant, va multumesc ca veti face mai mult decit pot eu cere. Amin!”, este rugăciunea pe care trebuie să o rostești pe 25 Decembrie, potrivit EVZ.

Te-ar mai interesa: Boala extrem de rară cu care a ajuns la spital un ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private