luni, ianuarie 30, 2023

Atunci când îl vedem la televizor, mereu este cu zâmbetul pe buze, însă ascunde o dramă de nedescris. Vedeta a făcut mărturisiri șocante cu privire la părinții săi în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de magicianul Robert Tudor. Artistul ân vârstă de 38 de ani a fost invitat la podcast-ul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre viața sa.

Te-ar mai interesa: Ai degete de ”foc”, ești o persoană ambițioasă. Ce...

„Nu m-a dorit mama… știi, d-aia am gura strâmbă așa… și bunica îmi povestea, că voia să mă dea afară, cică a fost o întâmplare eu că am ieșit. E ceva miracol că sunt în viață acum! A încercat prin diferite metode… bine, așa se făcea atunci și eu nu am cum s-o condamn pe mama… cică, prima dată, cu lingura, să bage lingura… ca să avorteze. A sărit și cu sacul de ciment de la etajul 1!

Trebuia să plece cu tata cu mașina și apoi a început să plouă afară și nu mai pornea mașina. Voia să meargă să mă avorteze la o femeie care făcea chestii din astea. Așa se făcea atunci, în ’84”, a spus Robert Tudor.

Te-ar mai interesa: Vestea tristă a zilei. A murit actrița care a inte...

Magicianul a precizat că s-a născut cu gura strâmbă şi nu aude deloc cu urechea stângă.

„Cică auzeam un pic când eram mic, dar apoi s-a agravat. Am purtat și aparat o perioadă și îmi era mai bine. Am fost la medici și am ăia dezactivați… Cică sunt niște perișori în ureche și eu nu-i mai am”, a mai spus Robert Tudor.


Când te naști, Dumnezeu te aduce pe pământul ăsta ca tu să faci ceva măreț

Magicianul a avut o copilărie foarte dificilă, însă a descoperit care este rolul său pe pământ. Robert Tudor reușește de fiecare dată să facă oamenii să zâmbească cu glumele sale și trucurile de magie.

Te-ar mai interesa: Efectul surprinzător pe care îl are acest condimen...

„Când te naști, Dumnezeu te aduce pe pământul ăsta ca tu să faci ceva măreț, să rămână ceva în urma ta. Și eu asta vreau să fac prin râsete, prin magie”, a precizat magicianul în podcastul „Acasă la Măruță”.

Robert Tudor este căsătorit din anul 2004 cu Elena și împreună au doi copii, o fetiță și un băiat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private