Ochi uscați: Superalimentul care ajuta la reducerea iritațiilor

Ochi uscați. Dacă medicamentele nu sunt suficiente pentru a ameliora iritația ochilor, trebuie să-ți schimbi dieta. Vezi care este superalimentul care ajuta la reducerea iritațiilor.

Cel mai surprinzător lucru este că ochiul uscat afectează unul din 10 persoane trecute de 40 de ani, potrivit Europa Press.

Potrivit Academia Americană de Oftalmologie, consumul de omega-3 a dat rezultate pozitive în rândul pacienților care suferă de ochi uscați . Putem găsi această substanță în  somon, sardine, hering, ton și ficat de cod.

Alte alternative sunt capsulele concentrate sau uleiul clasic de pește:  ulei de pește pentru a reduce iritația ochilor.
Potrivit dr. Stephanie Marioneaux , purtător de cuvânt al Academiei Americane de Oftalmologie , Omega-3 prezent în acest ulei ne ajută să reducem inflamația. În plus, ne ajută să reducem creșterea vaselor de sânge anormale și a altor boli ale retinei.

Cantitatea pe care ar trebui să o consumați va depinde de vârsta, totuși, vă recomandăm să vă consultați cu medicul primar pentru a consuma cantitatea corectă.

Care este cel mai bun tratament pentru ochiul uscat?
Potrivit dr. Marioneaux, ochiul uscat este o afecțiune complexă și, din păcate, nu există nici un tratament . Cu toate acestea, trebuie să „tratăm inflamația pentru a îmbunătăți unele dintre simptome”.

În ceea ce privește opțiunile farmacologice, putem aplica picături, lacrimi artificiale sau unguente.

Alimente vă ajută să vă îmbunătățiți vederea în mod natural

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Morcovul are un compus numit Betacaroten, care odată consumat, este transformat în vitamina A. Acest lucru ajută la o vedere mai bună pe timp de noapte la animale, ceva mai puțin la oameni, dar în ceea ce privește noi, cel mai interesant lucru este că acest lucru ne ajută să combatem aspectul. a cataractei pe măsură ce îmbătrânim.

Citrice: Consumul de citrice ajută la menținerea sănătoasă a vaselor de sânge din ochi. De asemenea, sunt bune pentru prevenirea deteriorării maculare și pentru a reduce riscul de a dezvolta cataracte.

Nuci: Contribuția lor de vitamina E și B ajută la prevenirea viitoarelor leziuni celulare, iar prin deteriorarea celulelor mă refer la cataractă, de exemplu.

Produse lactate: Produse precum laptele sau brânza ajută la menținerea sănătății corecte a conjunctivei oculare.

Recent Posts

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

8 minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

38 de minute ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

o oră ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică