Categories: Ştiri sănătate

Operațiile estetice au transformat-o TOTAL pe Nicoleta Luciu. Acum seamănă perfect cu ..

Nicoleta Luciu, acum în vârstă de 41 de ani, fostă Miss România, a devenit obsedată de păstrarea aspectului fizic și a apelat la multiple operații estetice.

În urma pozelor postate pe rețelele sociale, fanii au observat o asemănare izbitoare a Nicoletei Luciu cu mama Antoniei, Denise Iacobescu.

Vedeta a fost adesea ținta criticilor pe rețelele de socializare din cauza că ar fi exagerat cu retușurile pe care și le-a făcut în zona feței. Fanii au remarcat că Luciu are buze mai pline, pomeții mai proeminenți și niciun rid pe față, aspecte ce s-ar datora injecțiilor cu botox și acid hialuronic.

Nicoleta Luciu vs. Denise Iacobescu

Operațiile estetice la care a apelat Nicoleta Luciu de-a lungul timpului

Mama unor tripleți, Nicoleta Luciu a suferit oscilații de greutate în urma sarcinii, iar acest lucru i-a afectat celebrul bust. Pentru a reveni la formele de odinioară, fosta Miss România și-a făcut implanturi de silicon de un kilogram.

Din cauza greutății sânilor, aceasta s-a ales cu dureri cumplite de spate, motiv pentru care Luciu a urmat tratamente pentru întărirea musculaturii paravertebrale.

Sursă foto: NicoletaLuciu.ro

„Mi-am facut o operatie la sani, care a constat in ridicarea si umplerea lor cu silicon. Sanii voluminosi si programul incarcat mi-au dat si dureri de spate insuportabile, asa ca am apelat si la tratamente pentru intarirea musculaturii paravertebrale la o clinica excelenta”, a declarat Nicoleta Luciu, pentru CANCAN.ro.

Lista intervențiilor nu se oprește aici. Pentru a amâna aparița ridurilor sau chiar pentru a le șterge pe cele fine, aceasta apelează frecvent la curățarea tenului cu laser.

Cu acelasi tip de tratament a scapat si de cearcane, dar si de pistruii inestetici. In plus, Nicoleta a scapat de stratul de grasime in plus, de vergeturi ori de parul de pe corp tot cu ajutorul tehnologiei laser.

„Am facut o interventie cu laser si mi-am scos cearcanele si pistruii, iar pe langa asta m-am supus si unei proceduri de regenerare a pielii fetei”,

„Rezultatul a fost vizibil imediat si s-a masurat in centimetri in minus, muschi mai fermi si o piele regenerata”, a declarat ea pentru Cancan.ro.

Recent Posts

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri. Vezi ce se întâmplă în corp

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…

2 minute ago

Ce s-a întâmplat în corpul unei femeie care a urmat o dietă strictă

O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…

3 minute ago

Înlocuitor pentru un medicament antiinflamator. Poți să iei asta, fără prescripție medicală

Înlocuitor pentru Aspenter. Aspenterul este un medicament antiinflamator nesteroidian, utilizat pentru tratarea durerii și inflamației…

32 de minute ago

Și tu ai această grupă de sânge? Boala gravă pe care o poți face dacă o ai

O descoperire recentă arată că persoanele cu o anumită grupă de sânge pot avea un…

o oră ago

Encefalita autoimună limbică

Encefalita limbică. Este o formă de encefalită care afectează, în principal, lobul temporal al creierului,…

2 ore ago

Veste tristă pentru pensionari. Comisia Europeană avertizează: România se află în pericol

Datoriile publice, o problemă majoră pentru România. Pensiile românilor, la un pas de a fi…

2 ore ago

Citeste si: