Sari la conținut

Operațiile estetice au transformat-o TOTAL pe Nicoleta Luciu. Acum seamănă perfect cu ..

operatii estetice nicoleta luciu
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
operatii estetice nicoleta luciu

Nicoleta Luciu, acum în vârstă de 41 de ani, fostă Miss România, a devenit obsedată de păstrarea aspectului fizic și a apelat la multiple operații estetice.

În urma pozelor postate pe rețelele sociale, fanii au observat o asemănare izbitoare a Nicoletei Luciu cu mama Antoniei, Denise Iacobescu.

Vedeta a fost adesea ținta criticilor pe rețelele de socializare din cauza că ar fi exagerat cu retușurile pe care și le-a făcut în zona feței. Fanii au remarcat că Luciu are buze mai pline, pomeții mai proeminenți și niciun rid pe față, aspecte ce s-ar datora injecțiilor cu botox și acid hialuronic.

Nicoleta Luciu vs. Denise Iacobescu

Operațiile estetice la care a apelat Nicoleta Luciu de-a lungul timpului

Mama unor tripleți, Nicoleta Luciu a suferit oscilații de greutate în urma sarcinii, iar acest lucru i-a afectat celebrul bust. Pentru a reveni la formele de odinioară, fosta Miss România și-a făcut implanturi de silicon de un kilogram.

Din cauza greutății sânilor, aceasta s-a ales cu dureri cumplite de spate, motiv pentru care Luciu a urmat tratamente pentru întărirea musculaturii paravertebrale.

Sursă foto: NicoletaLuciu.ro

„Mi-am facut o operatie la sani, care a constat in ridicarea si umplerea lor cu silicon. Sanii voluminosi si programul incarcat mi-au dat si dureri de spate insuportabile, asa ca am apelat si la tratamente pentru intarirea musculaturii paravertebrale la o clinica excelenta”, a declarat Nicoleta Luciu, pentru CANCAN.ro.

Lista intervențiilor nu se oprește aici. Pentru a amâna aparița ridurilor sau chiar pentru a le șterge pe cele fine, aceasta apelează frecvent la curățarea tenului cu laser.

Cu acelasi tip de tratament a scapat si de cearcane, dar si de pistruii inestetici. In plus, Nicoleta a scapat de stratul de grasime in plus, de vergeturi ori de parul de pe corp tot cu ajutorul tehnologiei laser.

„Am facut o interventie cu laser si mi-am scos cearcanele si pistruii, iar pe langa asta m-am supus si unei proceduri de regenerare a pielii fetei”,

„Rezultatul a fost vizibil imediat si s-a masurat in centimetri in minus, muschi mai fermi si o piele regenerata”, a declarat ea pentru Cancan.ro.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: