Categories: Expertul zilei

Pariul lui Gigi Becali cu Alexandru Rafila, despre sfârșitul pandemiei. „Eu am zis ca NU. Ei zic ca DA”

Pariul lui Gigi Becali cu Alexandru Rafila, despre sfârșitul pandemiei. „Eu am zis ca NU. Ei zic ca DA”

Într-un interviu acordat Antena 3 la sfârșitul anului trecut, Gigi Becali a declarat că își dorește pentru România ca, în noul an „să fie o țară a aminunilor”. Omul de afaceri a pus pariu cu ministrul Sănătății, susținând că până de Paște pandemia va lua sfârșit.

Ce pariu a pus Gigi Becali cu ministrul Sănătății

„Eu imi doresc ca in tara noastra sa arate Dumnezeu puterea slavei Lui si noi sa nu mai avem pandemie. Sa fie ca o tara a minunilor. Aici este paradisul sanatatii si n-are putere virusul – asta e ce-mi doresc. Dar vreau chiar ca o minume, sa vada toata lumea diferenta, minunea.

(…)  Stati sa vedem. Eu am zis ca NU. Ei zic ca DA. Eu zic cum zic sfintii parinti in Vinerea Paștelui – va rastigni Hristos o data cu Pastele și virusul ăsta! Dupa Paste, hai, la revedere COVID! si s-a terminat. Asa sa fie! A fost o vedenie a unei maici sfinte in Grecia”, a dezvăluit Becali.

Gigi Becali a mai spus că i-a reaminit ministrului Sănătății că lipsa medicamentelor antivirale din farmacii este „o problemă”. Acesta susține că are aparatura necesară pentru a fabrica antivirale în România.

„O singură dată. I-am spus – domnule, daca nu aveti antivirale si tot spuneti vaccin, vaccin, dar tot vorbiti de valul 5, o sa fie o problema. I-am spus, dupa opinia mea si experienta pe care o am, Ivermectina este un medicament miraculos. Si toate tarile care o folosesc nu mai au probleme cu pandemia.

I-am spus ca daca are nevoie, eu am deja cumparate utilajele, masinariile de fabricat medicamente si la orice ora cand apeleaza la mine pot sa fabric 10.000 de pastile pe ora. Și Ivermectina si Arbidol.

A zis tra la la. Nu l-am mai deranjat. Eu i-am zis ca daca n-are omul antivirale in farmacii, e o problema. A zis el, dom’le sa nu mai folosim antibiotice… Da, sa folosim antivirale, dar sa fie in farmacie”, a mai spus Becali.

Alexandru Rafila: Mă dau bătut de la început

Ministrul Sănătății a transmis că, în privința pariului cu Gigi Becali se declaraă bătut și își dorește ca acesta să câștige pariul.

„Eu aș vrea ca domnul Becali să câștige acest pariu. Mă dau bătut de la început și aș fi bucuros ca dânsul să câștige acest pariu. Am discutat și eu cu domnul Becali. Dânsul pune la dispoziție acel produs, Arbidol. Eu mâine l-aș aproba dacă ar fi în puterea mea.

Eu trebuie, însă, să urmez niște proceduri, niște legi. În general, e bine să respecți legile din câte știu eu. Și legea spune că un produs poate fi avizat, chiar dacă nu este produs în Uniunea Europeană, facă există dovezi științifice care să ateste eficacitatea lui”, a declarat Alexandru Rafila.

Întrebat cum ar reacționa în cazul în care la ușa lui s-ar prezenta 100.000 de români care s-au vindecat cu ajutorul acestui medicament, ministrul Sănătății a subliniat că „totuși, trebuie să existe un studiu în spate”.

„Probabil că ei sunt dovada vie că ei s-ar fi vindecta și fără Arbidol. Utilizând medicația antivirală în loc de vaccin nu este o soluție. Este cea mai mare greșeală să folosești o medicație care poate să fie toxică, sau chiar foarte toxică, și care nu se administrează decât atunci când ești infectat, nu se administrează profilactic.

Țările care au acoperire vaccinală scăzută și au folosit de exemplu aceste antivirale pe scară largă au cea mai mare mortalitate. Mortalitate mare a fost și în Rusia, și în Belarus, și în Ucraina, și în Moldova, și în România ”, a mai spus Rafila.

Recent Posts

HOROSCOP. Top 4 zodii care au NOROC din naștere

Astrologia oferă perspective interesante asupra personalității și destinului nostru, modelând modul în care ne vedem…

31 de minute ago

Planta miraculoasă de lângă casă. Ce boli tratează Mâna Maicii Domnului

Mâna Maicii Domnului sau Caprifoiul, cum i se mai spune, este o plantă puternic îmiresmată…

o oră ago

Cu cât vor creşte, din nou, pensiile de la 1 ianuarie 2025. Cât va fi rata inflaţiei?

Odată cu intrarea în vigoare a Legii Pensiilor din 2024, pensionarii se așteaptă la cel…

2 ore ago

Mesaj emoţionant pentru Florin Piersic: „Este nemuritor!”

Actorul Florin Zamfirescu i-a transmis colegului său de breaslă, Florin Piersic, un mesaj emoţionant de…

2 ore ago

Horoscopul BANILOR. TREI ZODII norocoase dau lovitura în săptămâna 13-19 mai

În săptămâna 13-19 mai, multiple aspecte planetare vor influența situația financiară a zodiilor. Primul aspect notabil…

3 ore ago

Legătura dintre schimbările climatice şi bolile infecţioase

Specialiştii atrag atenţia că numărul bolilor infecţioase va creşte tot mai mult în viitor din…

3 ore ago

Citeste si: