Rețeta unei prăjituri din doar trei ingrediente, publicată pe convert youtube a făcut 1,6 milioane de vizualizări. Este o rețetă japoneză ușor de preparat din trei ingrediente:
Separați albușurile de gălbenușuri. Puneți albușurile la frigider și preîncălziți cuptorul la 170 grade Celsius. Topiți ciocolata albă la bain marie, amestecând continuu cu ajutorul unei spatule. Puneți înăuntru crema de brânză nesărată, amestecând ușor până se omogenizează. Dați deoparte. Adăgați gălbenușurile, amestecați. Scoateți din frigider albușurile. Cu ajutorul unui mixer, le bateți până obțineți o spumă tare. Puneți o treime din albușuri peste crema de rânză. Amestecați. Apoi, pe rând, celelalte două treimi, amestecând treptat până la omogenizare.
Pregătiți un vas termorezistent, puneți hârtie pergament pe care o ungeți cu ulei. Turnați mixtura. Luați vasul, ridicați-l ușor și “loviți-l” de masă de câteva ori, pentru a scoate bulele de aer. Turnați niște apă fierbinte în tava cuptorului, puneți în mijloc vasul vostru. Dați la cuptor astfel: 15 minute la 170 de grade, 15 minute la 160 de grade și… închideți focul, lăsând acolo vasul vostru pentru încă 15 minute.
Scoateți și puneți la răcit. Pudrați cu zahăr, dacă doriți, sau presărați fulgi de migdale.
Pentru ma multe detalii, priviți filmulețul explicativ de mai jos.
Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 mai 2024, spune că nativii zodiacului vor avea parte de…
Potrivit nutriţioniştilor, este un mit că valorile colesterolului cresc foarte mult după consumul de ouă,…
Nadia Comăneci, sportiva simbol a gimnasticii româneşti din toate timpurile, a dezvăluit o rețetă specială…
România a atras atenția NASA și a întregii lumi datorită unor imagini spectaculoase captate de…
Situată la doar 73 de kilometri de București, Mănăstirea Ghighiu este loc de pelerinaj pentru…
Ouăle fierte şi vopsite sunt un produs traditional esenţial care nu trebuie să lipsească de…