Categories: Ştiri sănătate

Predicțiile lui Nostradamus pentru 2023: Va fi mult mai rău

Din cuprinsul articolului

Predicțiile lui Nostradamus pentru 2023. Anul 2022 își ia rămas bun de la noi, dar, potrivit lui Nostradamus, 2023 va fi mult mai rău.

Poate că nu am văzut lucrurile grozave și teribile pe care a spus că le vom vedea în 2000, dar el a văzut alte lucruri neplăcute, cum ar fi atacul terorist asupra Turnurilor Gemene și ascensiunea lui Hitler la putere.

Nostradamus, detalii înfiorătoare

Cartea sa intitulată Les Prophéties, adică Profețiile, a fost tipărită în 1555 și nu are nicio legătură directă cu Profețiile cântate de Despina Vandy o jumătate de secol mai târziu. Cu toate acestea, el a consemnat acolo, cu detalii înfiorătoare, tot ceea ce credea că se va întâmpla în secolele următoare.

Anul 2023 va fi mult mai rău. Va izbucni un mare război și din context probabil că asta înseamnă că se va extinde conflictul ruso-ucrainean.

Morții vor fi mulți, iar în ceea ce privește amploarea războiului, astrologul francez face o delimitare oarecum vagă afirmând că orașul Rouen va rămâne neatins de tiranie.

La un alt moment dat, Nostradamus prezice un fel de foc din cer, ceea ce în termenii de astăzi este interpretat ca un bombardament/atac aerian sau o cădere de meteorit.

Mai exact, el afirmă că acest foc din cer va lovi casa unui monarh/guvernant, deci este vorba despre un bombardament care poate fi legat de război. Un război care va aduce o foamete mare și pe care probabil că o vedem deja pe rafturile supermarketurilor.

În stilul său caracteristic, prezicătorul menționează că grâul va deveni atât de rar și de scump încât mulți oameni vor recurge la canibalism. Un pic de exagerare aici, dar am înțeles ideea. La fel de exagerat, dar ciudat de corect în predicție, este cursul încălzirii globale.

Soarele va fi atât de fierbinte încât peștii din Marea Neagră vor fierbe. O mulțime de drame pentru francezi, deși chiar și o creștere de 1° a temperaturii ar trebui să îngrijoreze omenirea.

Printre puținele lucruri pozitive pe care le prezice pentru anul viitor se numără un fel de „presă” umană pe planeta Marte. Elon Musk a oferit propria predicție, care se bazează pe date științifice mai serioase, și plasează prima misiune cu echipaj uman pe Planeta Roșie undeva la sfârșitul deceniului, cu excepția cazului în care există o dezvoltare tehnologică teribilă despre care nu știm încă.

Recent Posts

Se schimbă CNP-urile. Ce date vor fi trecute în cartea de identitate?

Ministerul de Interne anunţă că va fi schimbat actualul sistem de numeritoare a Codului Numeric…

5 ore ago

Bani de la stat GRATIS: se acordă până la 10.000 de lei de persoană. Banii intră direct pe card dacă îndeplinești această condiție

 „Prima conectare” este un program finanțat de Guvernul României prin fondurile primite de la Uniunea…

6 ore ago

HOROSCOP iunie 2024. Veşti BUNE pentru toate zodiile!

Astrologii anunţă că prima lună a verii vine cu vești bune pentru toate semnele zodiacale.…

6 ore ago

10 PROFEŢII cutremurătoare făcute de călugărul RASPUTIN. Viziune despre al Treilea Război Mondial

Celebrul profet rus Grigori Rasputin a fost renumit pentru puterile sale supranaturale şi vindecările  miraculoase,…

7 ore ago

Semnal de alarmă: schimbările climatice agravează depresia și schizofrenia!

Oamenii de știință din Marea Britanie reiterează într-un nou studiu publicat în revista The Lancet…

7 ore ago

Pilonul II de pensii: cum și când se pot retrage banii. Radu Crăciun – preşedinte APAPR: Creşterea valorii activelor se va accelera

Administratorii fondurilor de pensii private obligatorii (Pilonul II) au trimis zilele acestea scrisoarea anuală de…

7 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar