Sari la conținut

Predicțiile lui Nostradamus pentru 2023: Va fi mult mai rău 

Din cuprinsul articolului

Predicțiile lui Nostradamus pentru 2023. Anul 2022 își ia rămas bun de la noi, dar, potrivit lui Nostradamus, 2023 va fi mult mai rău.

Poate că nu am văzut lucrurile grozave și teribile pe care a spus că le vom vedea în 2000, dar el a văzut alte lucruri neplăcute, cum ar fi atacul terorist asupra Turnurilor Gemene și ascensiunea lui Hitler la putere.

Nostradamus, detalii înfiorătoare

Cartea sa intitulată Les Prophéties, adică Profețiile, a fost tipărită în 1555 și nu are nicio legătură directă cu Profețiile cântate de Despina Vandy o jumătate de secol mai târziu. Cu toate acestea, el a consemnat acolo, cu detalii înfiorătoare, tot ceea ce credea că se va întâmpla în secolele următoare.

Anul 2023 va fi mult mai rău. Va izbucni un mare război și din context probabil că asta înseamnă că se va extinde conflictul ruso-ucrainean.

Morții vor fi mulți, iar în ceea ce privește amploarea războiului, astrologul francez face o delimitare oarecum vagă afirmând că orașul Rouen va rămâne neatins de tiranie.

La un alt moment dat, Nostradamus prezice un fel de foc din cer, ceea ce în termenii de astăzi este interpretat ca un bombardament/atac aerian sau o cădere de meteorit.

Mai exact, el afirmă că acest foc din cer va lovi casa unui monarh/guvernant, deci este vorba despre un bombardament care poate fi legat de război. Un război care va aduce o foamete mare și pe care probabil că o vedem deja pe rafturile supermarketurilor.

În stilul său caracteristic, prezicătorul menționează că grâul va deveni atât de rar și de scump încât mulți oameni vor recurge la canibalism. Un pic de exagerare aici, dar am înțeles ideea. La fel de exagerat, dar ciudat de corect în predicție, este cursul încălzirii globale.

Soarele va fi atât de fierbinte încât peștii din Marea Neagră vor fierbe. O mulțime de drame pentru francezi, deși chiar și o creștere de 1° a temperaturii ar trebui să îngrijoreze omenirea.

Printre puținele lucruri pozitive pe care le prezice pentru anul viitor se numără un fel de „presă” umană pe planeta Marte. Elon Musk a oferit propria predicție, care se bazează pe date științifice mai serioase, și plasează prima misiune cu echipaj uman pe Planeta Roșie undeva la sfârșitul deceniului, cu excepția cazului în care există o dezvoltare tehnologică teribilă despre care nu știm încă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel