luni, februarie 6, 2023

Carmen Harra vine cu o serie de previziuni grave pentru anul 2023, dar și pentru viitorul apropiat. Anul 2023 este un an al trezirii, din mai multe puncte de vedere.

Invitată la Gold FM, celebra prezicătoare a vorbit despre suprapopularea planetei, în contextul în care cifra de 8 miliarde de locuitori tocmai ce a fost atinsă. Și, în mod simbolic, anunțul oficial a fost făcut pe 15 noiembrie, dată care în istorie cu ziua începutului bombardamentelor asupra Poloniei, în Al Doilea Război Mondial.

Te-ar mai interesa: Nu neglijați aceste simptome! Pot anunța prezența ...

Următorii 10 ani vor fi o perioadă crâncenă pentru omenire!

„8 este cifra karmei, care este legea universală a existenței. Să ajungi ca număr de locuitori la cifra asta, ne arată că am ajuns la platoul acela de care ne este greu să trecem dacă nu ne rezolvăm karmele”, susține Carmen Harra.

Și fiindcă tot a vorbit despre reducerea numărului de oameni pe Pământ, Carmen Harra vede pentru anul 2023 un posibil colaps economic, atât de puternic încât vom fi nevoiți să ne schimbăm sistemul monetar! Dar asta nu es tot:

„Următorii 10 ani vor fi o perioadă crâncenă pentru omenire! Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete și așa mai departe. Noi traversăm acea perioadă acum, trecem prin purgatoriu” – mai spune  Carmen Harra.

Te-ar mai interesa: Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului: ̶...

Carmen Harra: În 2023, va apărea un nou virus

Pentru Harra, anul 2023 este unul de trezire, din mai multe puncte de vedere. În primul rând, din ciclul următorilor 11, este primul an de iluminare și, susține Harra, vom ajunge să simțim această trezire la realitate imediat ce pășim în 2023.

„Încă de când a apărut Covidul, eu am avertizat că ăsta e un virus, dar va apărea altul. Noul virus va apărea undeva la sfârșitul anului 2023. Va fi un virus care se ia prin alimentație și care va afecta sistemul digestiv.

Te-ar mai interesa: Atenție la aceste medicamente. Medic: „Au re...

Dacă atacăm sistemul digestiv, putem, prin virusul care va veni, să decimăm de 10 ori  mai mult din populație decât s-a întâmplat înainte. Ăsta este un virus de o mie de ori mai periculos!” – Carmen Harra

Ce se întâmplă cu războiul dintre Ucraina și Rusia

Despre războiul din Ucraina, Carmen Harra arată că trebuie să ne așteptăm la sfârșitul conflictului. Ea a explicat că Vladimir Putin, președintele Rusiei, are cifra destinului 7 și va intra într-un an guvernat de această cifră: „Putin este sub steaua a trei de șapte: cifra personală, cifra anului și cifra destinului. Forța lui energetică se termină aici, sub coincidența cifrei 7”.

Te-ar mai interesa: Sesiuni gratuite de consultații psihologice pentru...

Vine Apocalipsa? „Ultima zi pe Pământ este 2147!”

În predicțiile ei, Carmen Harra face trimitere și la cartea „Our orgins”, scrisă de un arheolog american expert în interpretarea hieroglifelor. În „Our Origins” se vorbește despre niște „predicții” scrijelite pe pereții piramidelor din Egipt care de-a lungul istoriei s-au adeverit – atentatele din septembrie 2001 (SUA), mandatul lui Bill Clinton sau inventarea penicilinei.

Carmen Harra povestește că, printre aceste scrieri, s-ar afla și o predicție sumbră:

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci în cazul unui cutremur. Sfaturi...

„Ultima zi pe Pământ este 2147! Viața pe Pământ, așa cum o știm noi, se încheie în 2147! Nu mai există nicio predicție după anul ăla, s-a încheiat tot! Doar Nostradamus spune că, după 2147, vine «era de 1000 de ani», o perioadă în care nu vor mai exista conflicte și se vor restabili armonia, pacea și calmul”, consideră Harra

Cât despre România, celebra prezicătoare precizează că următorii ani vor aduce o perioadă benefică pentru țara noastră.

„Românii au un reviriment! Există o reîntoarcere energetică, o reintegrare. Românul își va dori să-și repare greșelile și să acționeze”, arată Harra.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private