Alimente medicament cu efecte miraculoase asupra organismului. Sunt cele mai valoroase primăvara

Primăvara suntem pregătiți de infuzia naturii cu vitalitate și vitamine. Este momentul, mai mult ca niciodată, să ne bucurăm de darurile naturii.

Pe cât posibil, este bine ca omul să consume zilnic legume și fructe în stare naturală, neprocesate termic.

Gabriel Socaciu, scriitor și terapeut, specialist în reflexoterapie, oferă celor interesați de o viață sănătoasă o soluție simplă de infuzie cu vitamine.

Atenție, așa cum specialistul subliniază de nenumărate ori, nicio dietă și niciun stil de viață nu pot da rezultate fără o sincronizare cu sufletul, și, evident, armonizarea cu acesta.

Primăvara este un anotimp miraculos, de renaștere. Atât a naturii, cât și a omului. Potrivit lui Gabriel Socaciu, gândurile bune, clare, luminoase, fac minuni în orice afecțiune. Eliberarea de frici și acceptarea structurii divine ne ajută să ne păstrăm sănătatea și vitalitatea.

Iată alimentele de primăvară recomandate de specialist dar și modul de a le consuma, pentru eficiență maximă.

”Sunt câțiva ani de când îmi prepar singur mâncarea. Și am învățat câteva lucruri elementare. Unul dintre ele este legat de clorofilă. Atunci când priviți o frunză verde, ea are această culoare datorită unui pigment fin numit clorofilă.

Acest pigment, care înseamnă că planta este vie, se poate deteriora cel mai ușor la temperaturi înalte.

Deci, dacă vreți să consumați leurdă, spanac, urzică, ștevie, ceapă verde și alte plante verzi nu le fierbeți, nu le atingeți de foc.

Cel mult urzica se poate opări, se infuzează asemenea ceaiului, dar nici ea nu se fierbe.

Asta dacă vreți să introduceți în interior viață, nu moarte. Dacă nu mă credeți studiați înainte de consum o plantă rămasă verde și una preparată. Culoarea o să vă spună totul.

Dacă vreți energie, asimilați energia din plante, nu o distrugeți.

Cam 300 de grame de plante verzi pe zi dau multă energie și cunoaștere, informație, care se găsesc în orice formă de viață suflată de Dumnezeu”, împărtășește terapeutul și scriitorul Gabriel Socaciu urmăritorilor săi din mediul online.

Recent Posts

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări în și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

2 minute ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

32 de minute ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

o oră ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

2 ore ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

11 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică