miercuri, septembrie 29, 2021

Primăvara suntem pregătiți de infuzia naturii cu vitalitate și vitamine. Este momentul, mai mult ca niciodată, să ne bucurăm de darurile naturii.

Pe cât posibil, este bine ca omul să consume zilnic

legume și fructe în stare naturală, neprocesate termic.

Gabriel Socaciu, scriitor și terapeut, specialist în reflexoterapie, oferă celor interesați de o viață sănătoasă o soluție simplă de infuzie cu vitamine.

Atenție, așa cum specialistul subliniază de nenumărate ori, nicio dietă și niciun stil de viață nu pot da rezultate fără o sincronizare cu sufletul, și, evident, armonizarea cu acesta.

Primăvara este un anotimp miraculos, de renaștere. Atât a naturii, cât și a omului. Potrivit lui Gabriel Socaciu, gândurile bune, clare, luminoase, fac minuni în orice afecțiune. Eliberarea de frici și acceptarea

structurii divine ne ajută să ne păstrăm sănătatea și vitalitatea.

Iată alimentele de primăvară recomandate de specialist dar și modul de a le consuma, pentru eficiență maximă.

”Sunt câțiva ani de când îmi prepar singur mâncarea. Și am învățat câteva lucruri elementare. Unul dintre ele este legat de clorofilă. Atunci când priviți o frunză verde, ea are această culoare datorită unui pigment fin numit clorofilă.

Acest pigment, care înseamnă că planta este vie, se poate deteriora cel mai ușor la temperaturi înalte.

Deci, dacă vreți să consumați leurdă, spanac, urzică, ștevie, ceapă verde

și alte plante verzi nu le fierbeți, nu le atingeți de foc.

Cel mult urzica se poate opări, se infuzează asemenea ceaiului, dar nici ea nu se fierbe.

Asta dacă vreți să introduceți în interior viață, nu moarte. Dacă nu mă credeți studiați înainte de consum o plantă rămasă verde și una preparată. Culoarea o să vă spună totul.

Dacă vreți energie, asimilați energia din plante, nu o distrugeți.

Cam 300 de grame de plante verzi pe zi dau multă energie și cunoaștere, informație, care se găsesc în orice formă de viață suflată de Dumnezeu”, împărtășește terapeutul și scriitorul Gabriel Socaciu urmăritorilor

săi din mediul online.

Ultimele stiri