Categories: Stil de viaţă

Profeție cumplită realizată de Baba Vanga pentru România! Deja se întâmplă – temperaturile din ultima perioadă vor duce la ..

„Nostradamus din Balcani” cum mai este supranumită Baba Vanga, a realizat numeroase profeții care se adeveresc. Printre profețiile Babei Vanga care s-au adeverit amintim atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001, moartea Prințesei Diana din 1997 și dezastrul nuclear de la Cernobîl din 1986.

Baba Vanga a avertizat înainte de a muri că orașele vor rămâne fără apă, iar țările vor fi obligate să găsească soluții alternative pentru populație. Iar situația politică nu ajută nici ea.

Dacă ne uităm la ce se întâmplă în ultimele săptămâni în Europa, profeția ei pare să se adeverească. Potrivit publicației Metro, cetățenii din Kent, Marea Britanie, au primit un avertisment legat de apă, pe care o pot folosi doar pentru „utilizări esențiale”, în contextul caniculei groaznice.

În această perioadă, Europa înregsitrează temperaturi de aproape 50 de grade Celsius, iar activiștii de mediu au lansat un apel similar.

Baba Vanga a susținut, de asemenea, că mai multe țări asiatice și Australia vor fi lovite de „crize intense de inundații”, precum și de cutremure și tsunami care vor zgudui zona, a raportat Mirror.

Baba Vanga a mai prezis foamete în India din cauza scăderii temperaturii.

Profetul a avut în vedere și o altă pandemie, de data aceasta descoperită în Siberia, cauzată de un virus înghețat care va fi eliberat de schimbările climatice.

Poate cea mai credibilă predicție a ei pentru 2022 este o preluare a realității virtuale, oamenii care petrec mai mult timp ca niciodată în fața ecranelor.

Mulți oameni cred că profețiile lui Baba Vanga continuă să devină realitate.

Înainte de moartea ei, în 1996, sute de oameni au călătorit din Japonia în satul ei îndepărtat din munții Kozhuh din Bulgaria pentru a se întâlni cu ea.

După cel de-al Doilea Război Mondial, diverși lideri est-europeni și sovietici au cerut sfatul lui Baba Vanga, crezând că este un oracol.

Se spune că liderul Uniunii Sovietice, Leonid Brejnev, a consultat-o cel puțin o dată înainte de moartea sa în 1982.

Dar înainte de a intra în panică cu privire la ceea ce va aduce restul anului 2022, este important să spunem că nu toate previziunile ei s-au adeverit.

Studiile sugerează că presupusele ei profeții au avut o rată de succes de 85%, ceea ce a făcut-o populară în Europa și în țările din fosta Uniune Sovietică.

Recent Posts

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

22 de minute ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

51 de minute ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

o oră ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

2 ore ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

2 ore ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică