marți, august 9, 2022

„Nostradamus din Balcani” cum mai este supranumită Baba Vanga, a realizat numeroase profeții care se adeveresc. Printre profețiile Babei Vanga care s-au adeverit amintim atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001, moartea Prințesei Diana din 1997 și dezastrul nuclear de la Cernobîl din 1986.

Baba Vanga a avertizat înainte de a muri că orașele vor rămâne fără apă, iar țările vor fi obligate să găsească soluții alternative pentru populație. Iar situația politică nu ajută nici ea.

Te-ar mai interesa: Senzația de greață și durerea în partea superioară...

Dacă ne uităm la ce se întâmplă în ultimele săptămâni în Europa, profeția ei pare să se adeverească. Potrivit publicației Metro, cetățenii din Kent, Marea Britanie, au primit un avertisment legat de apă, pe care o pot folosi doar pentru „utilizări esențiale”, în contextul caniculei groaznice.

În această perioadă, Europa înregsitrează temperaturi de aproape 50 de grade Celsius, iar activiștii de mediu au lansat un apel similar.

Baba Vanga a susținut, de asemenea, că mai multe țări asiatice și Australia vor fi lovite de „crize intense de inundații”, precum și de cutremure și tsunami care vor zgudui zona, a raportat Mirror.

Te-ar mai interesa: Ai 40 de ani? Consumă aceste alimente pentru o săn...

Baba Vanga a mai prezis foamete în India din cauza scăderii temperaturii.

Profetul a avut în vedere și o altă pandemie, de data aceasta descoperită în Siberia, cauzată de un virus înghețat care va fi eliberat de schimbările climatice.

Poate cea mai credibilă predicție a ei pentru 2022 este o preluare a realității virtuale, oamenii care petrec mai mult timp ca niciodată în fața ecranelor.

Te-ar mai interesa: Iodură de potasiu. Medicul Gabriel Diaconu, mesaj ...

Mulți oameni cred că profețiile lui Baba Vanga continuă să devină realitate.

Înainte de moartea ei, în 1996, sute de oameni au călătorit din Japonia în satul ei îndepărtat din munții Kozhuh din Bulgaria pentru a se întâlni cu ea.

După cel de-al Doilea Război Mondial, diverși lideri est-europeni și sovietici au cerut sfatul lui Baba Vanga, crezând că este un oracol.

Se spune că liderul Uniunii Sovietice, Leonid Brejnev, a consultat-o cel puțin o dată înainte de moartea sa în 1982.

Te-ar mai interesa: Horoscop: Capricorni, vă așteaptă o zi cu „scântei...

Dar înainte de a intra în panică cu privire la ceea ce va aduce restul anului 2022, este important să spunem că nu toate previziunile ei s-au adeverit.

Studiile sugerează că presupusele ei profeții au avut o rată de succes de 85%, ceea ce a făcut-o populară în Europa și în țările din fosta Uniune Sovietică.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private