Remediul antiinflamator perfect, gustos și natural. Combinația acestor alimente îl transformă într-o ”bombă” nutritivă.
Fiertura în cauză este perfectă atât pentru vegetarieni, cât și pentru carnivori și abundă în grăsimi sănătoase. Caldă și reconfortantă, această supă miraculoasă poate constitui o masă în sine și a fost inventată de dr. Mark Hyman, directorul unei clinici de medicină funcțională din Cleveland și editor medical la The Huffington Post. De preferat este să o consumați la cină, fiindcă are și un efect de calmare. Dacă doriți suplimentarea ei cu proteină, îi puteți adăuga carne de pasăre sau tofu. Dacă doriți puțin amidon, va fi perfectă cu puțin orez în ea.
Ce vă trebuie
Pasul 1
Într-o oală medie, încălziți uleiul de cocos 30 de secunde.
Pasul 2
Adăugați semințele de chimion, ceapa, roșiile și amestecați încontinuu.
Pasul 3
Adăugați restul ingredientelor și amestecați, iar când s-au ”legat”, puneți capacul și mai lăsați la foc mic 15 minute, nu uitați să amestecați cu lingura, din 5 în 5 minute.
Pasul 4
Serviți supa în boluri și bucurați-vă de proprietățile sale miraculoase.
Date nutriționale/porție
204 calorii, 24 g grăsimi, 20 g grăsimi saturate, 0 mg colesterol, 6 g fibre, 6 g proteine, 18 g carbohidrați, 588 mg sodiu.
Părintele Cleopa este unul dintre cei mai mari duhovnici ai Bisericii Ortodoxe Române. De multe…
Nelipsită de pe mesele românilor în perioada Paștelui, carnea de miel are un conținut bogat…
Părintele Arsenie Boca rămâne fără îndoială drept unul dintre cei mai milostivi pelerini ai secolului…
Indiferent de forma preferată de preparare, ouăle sunt o parte esențială a alimentației umane. Nu…
Camelia Pătrășcanu susține că o zodie poate să-și schimbe viața. Însă trebuie să facă astăzi…
Medicul Adriana Furtună a discutat, la Sfatul Sănătății cu Andreea Cigolea, despre degenerescența maculară, dar…