Categories: Ştiri sănătate

Rutina zilnică a lui Vladimir Putin. De la trezirile târzii la mese testate pentru otravă. Cum arată o zi obișnuită din viața celebrului președinte rus?

Rutina zilnică a lui Vladimir Putin a fost dezvăluită – și începe mai târziu decât ați crede, deoarece refuză să se ridice din pat înainte de prânz, potrivit The Star. În timp ce multe afirmații despre Putin trebuie luate cu un praf de sare din cauza mașinii de propagandă de la Kremlin, a apărut o imagine a stilului de viață al președintelui rus.

Potrivit rapoartelor, lui Putin îi place să se ridice din pat la ora 12:00 și să mănânce imediat după aceea. Pe masă trebuie să fie mereu o porție de brânză de vaci alături de o omletă sau terci. Dar favorita lui Putin, totuși, implică un fel de mâncare cu ouă de prepeliță, iar apoi nelipsitul fresh.

Un tester de alimente este întotdeauna la îndemână pentru a se asigura că mâncarea nu a fost otravită. Ingredientele proaspete provin de pe terenurile agricole ale liderului religios ortodox al Rusiei, patriarhul Kirill.

După micul dejun târziu și o înghițitură de cafea, Putin se bucură apoi de o sesiune de înot de două ore la piscină în timp ce curtenii săi așteaptă afară, iar aceștia vor trebui să aștepte mai mult dacă țarul rus  va continua înotul cu o vizită la sala de sport.

După antrenament, Putin începe să lucreze cu echipa sa care aduce note de informare și ziare pe biroul său de lemn, fără computere la vedere. De teamă de orice scurgeri de securitate online, totul se desfășoară pe hârtie în dosare roșii, cu excepția apelurilor telefonice efectuate exclusiv pe telefoane fixe din perioada războiului sovietic.

Lui Putin i se oferă trei dosare groase legate în piele, care includ un raport despre frontul intern, afaceri internaționale și instanță, pe care trebuie să le digere înainte de a trece la curent cu știrile zilei din tabloidele din Rusia.

Obiceiurile alimentare pentru restul zilei sunt puțin mai puțin clare decât micul dejun, deoarece contradicțiile înconjoară ceea ce se spune că Putin evită. Pravda susține că Putin ține o dietă super sănătoasă cu roșii, castraveți și salată verde. Și, în ciuda faptului că iubește carnea de oaie mai mult decât orice alte cărnuri, alegerea președintelui este peștele. Se spune că dulciurile sunt complet în afara meniului.

Acasă, însă, programul său încărcat poate însemna adesea că prânzurile și cinele sunt sărite. Dar când călătorește prin Rusia, se spune că Putin mănâncă fructe și bea chefir, care este un tip de lapte fermentat creat în Munții Caucaz. Potrivit fostei sale soții Ludmila Putina, așteptarea lui Putin cu un pahar de chefir pe masa din bucătărie a fost o metodă încercată și testată de a-i atrage atenția.

 

Recent Posts

Alertă ANM: România, lovită de un nou ciclon. Sfârșit de lună cu ploi zilnice. Când se încălzește vremea

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în următoarele 2-3 zile vom avea parte de vreme…

10 minute ago

Dacă faci asta în timp ce conduci, s-ar putea să fii un psihopat, spun oamenii de știință

Dacă faci asta în timp ce conduci, s-ar putea să fii un psihopat. Noi cercetări…

40 de minute ago

Apar semafoarele cu patru culori: roșu, galben, verde și alb. Care este explicația

Nu peste mult timp am putea avea semafoare cu patru culori: roșu, galben, verde și…

o oră ago

Patru zodii vor câștiga MULȚI bani în luna iunie. Vin câștiguri din toate părțile și au noroc pe toate planurile

Patru zodii vor câștiga MULȚI bani. Începând cu luna iunie, nativii din Berbec, Scorpion, Capricorn…

2 ore ago

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

11 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

12 ore ago

Citeste si: