miercuri, mai 31, 2023

Rutina zilnică a lui Vladimir Putin a fost dezvăluită – și începe mai târziu decât ați crede, deoarece refuză să se ridice din pat înainte de prânz, potrivit The Star. În timp ce multe afirmații despre Putin trebuie luate cu un praf de sare din cauza mașinii de propagandă de la Kremlin, a apărut o imagine a stilului de viață al președintelui rus.

Potrivit rapoartelor, lui Putin îi place să se ridice din pat la ora 12:00 și să mănânce imediat după aceea. Pe masă trebuie să fie mereu o porție de brânză de vaci alături de o omletă sau terci. Dar favorita lui Putin, totuși, implică un fel de mâncare cu ouă de prepeliță, iar apoi nelipsitul fresh.

Te-ar mai interesa: Horoscop 31 mai 2023. Noi oportunităţi şi multe su...

Un tester de alimente este întotdeauna la îndemână pentru a se asigura că mâncarea nu a fost otravită. Ingredientele proaspete provin de pe terenurile agricole ale liderului religios ortodox al Rusiei, patriarhul Kirill.

După micul dejun târziu și o înghițitură de cafea, Putin se bucură apoi de o sesiune de înot de două ore la piscină în timp ce curtenii săi așteaptă afară, iar aceștia vor trebui să aștepte mai mult dacă țarul rus  va continua înotul cu o vizită la sala de sport.

După antrenament, Putin începe să lucreze cu echipa sa care aduce note de informare și ziare pe biroul său de lemn, fără computere la vedere. De teamă de orice scurgeri de securitate online, totul se desfășoară pe hârtie în dosare roșii, cu excepția apelurilor telefonice efectuate exclusiv pe telefoane fixe din perioada războiului sovietic.

Te-ar mai interesa: Medic celebru, despre cel mai toxic produs pe care...

Lui Putin i se oferă trei dosare groase legate în piele, care includ un raport despre frontul intern, afaceri internaționale și instanță, pe care trebuie să le digere înainte de a trece la curent cu știrile zilei din tabloidele din Rusia.

Obiceiurile alimentare pentru restul zilei sunt puțin mai puțin clare decât micul dejun, deoarece contradicțiile înconjoară ceea ce se spune că Putin evită. Pravda susține că Putin ține o dietă super sănătoasă cu roșii, castraveți și salată verde. Și, în ciuda faptului că iubește carnea de oaie mai mult decât orice alte cărnuri, alegerea președintelui este peștele. Se spune că dulciurile sunt complet în afara meniului.

Te-ar mai interesa: 10 efecte adverse mai puţin cunoscute ale unui fru...

Acasă, însă, programul său încărcat poate însemna adesea că prânzurile și cinele sunt sărite. Dar când călătorește prin Rusia, se spune că Putin mănâncă fructe și bea chefir, care este un tip de lapte fermentat creat în Munții Caucaz. Potrivit fostei sale soții Ludmila Putina, așteptarea lui Putin cu un pahar de chefir pe masa din bucătărie a fost o metodă încercată și testată de a-i atrage atenția.

Te-ar mai interesa: CNSU a aprobat Planul Național de Răspuns la Situa...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private