Categories: Ştiri sănătate

Secretul siluetei impecabile. Sofia Vicoveanca dezvăluie cum își menține postura la 81 de ani: „Îmi imaginez că în față este cineva cu…”

Secretul siluetei impecabile. Sofia Vicoveanca dezvăluie cum își menține postura la 81 de ani: „Îmi imaginez că în față este cineva cu…”

Sofia Vicoveanca arată impecabil, iar secretul siluetei sale este continua dorință de a afla lucruri, de a evolua, de a nu se complace într-o stare de „bunicuță la pensie”.

Îmdrăgita interpretă de muzică populară a dezvăluit că rețelele de socializare o țin pe interpreta de muzică populară mai aproape de fanii ei, iar mișcarea continuă și câteva trucuri naturiste o ajută la un aspect sănătos al tenului și al părului.

Secretul unei vieți fericite

Sofia Vicoveanca nu s-a sfiit să recunoască public că este atrasă de rețelele de socializare, mai ales de Facebook. Iar motivul pentru care postează zilnic sunt fanii săi.

„Am o tabletă și intru pe Internet, mi se dau like-uri, citesc toate mesajele. Sunt măritată cu Facebook-ul. Îmi scriu și românii plecați prin lume pentru o bucată de pâine. Mi-a scris cineva, o doamnă, că s-a temut că am pățit ceva, căci nu scrisesem nimic vreo două zile.

Așa că, pentru acel suflet, care se gândește la mine, postez zilnic câte ceva pe Facebook, desenez, o poză, un vers. Este un fel de refugiu al meu, ca să nu-mi bată urâtul si singurătatea la ușă.

Sunt văduvă de 21 de ani și caut să-mi ocup timpul muncind, făcând ceva. Dacă ai agonisit cu sudoarea frunții, se spune că hoțul trece și nu-ți vede casa. Dacă însă ai ceva măreț, ai băgat mâna la cineva în buzunar, lucrurile nu mai stau așa”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru EGO.

Sofia Vicoveanca dezvăluie cum își menține postura la 81 de ani: „Îmi imaginez că în față este cineva cu…”

 

Comunicarea nu se limitează doar la rețelele sociale. Sofiei Vicoveanca  îi place să citească, să scrie, dar și să deseneze. Marea sa dorință este să scoată o carte despre poveștile oamenilor din tren.

„Fac zilnic integrame, nu mă culc până nu dau gata trei-patru pagini, mai iau o carte după mine prin turnee, scriu proză, voi lansa o carte despre poveștile oamenilor din tren, dar și poezii, desenez.

Nu stau locului, am și șase piese noi. Fiul meu, când merg la el în vizită, îmi spune să stau, să nu fac nimic. Însă, dacă vreți să mă vedeți bolnavă, beteagă, asezați-mă în pat să stau.

Eu merg și acum drept și când urc cu bagaje cele două etaje la bloc. Îmi imaginez că în față este cineva cu o cameră de filmat și automat mă îndrept. Este un bun sfat pentru oricine, pentru a vă controla poziția corpului!”, a adăugat ea.

Tratamente naturiste pentru piele și păr

Sofia Vicoveanca se demachiază zilnic cu ajutorul unui amestec de ulei de măsline și busuioc, iar pentru păr apelează la o mască din gălbenuș de ou, vitamina D, ulei de argan și ulei de măsline

„Nu trebuie să fii machiat, ca, după o zi de lucru, să-ți cureți tenul. Eu mă demachiez cu ulei de măsline și cu busuioc. Se pun într-o sticlă ulei foarte bun de măsline și busuioc, spălat de praf și doar floricelele și frunzulițele, care se scot de pe tijă. Se lasă la macerat, apoi, cu un tampon, cureți fața zilnic, veți vedea ce ten frumos veți avea.”, a recunoscut interpreta de muzică populară.

Pentru un păr sănătos se face o mască din gălbenuș de ou, cam două-trei gălbenușuri dacă părul e lung, și din vitamina D uleioasă și argan, peste care se toarnă un pic de ulei de măsline. Cu acest amestec se tamponează bine rădăcina părului, apoi înfășurați capul cu un prosop cald. Eu stau așa și câte patru ore, se spală foarte bine cu șampon”, a mai spus îndrăgita interpretă de muzică populară.

Recent Posts

Amețeli și dureri de cap. Află ce se întâmplă atunci când îți pierzi echilibrul

Amețelile și durerile de cap pot fi simptome ale unor probleme de sănătate care afectează…

21 de minute ago

Pensia privată: Informatii ulile despre banii românilor de la bătrânețe

Sistemul de pensii private din România a fost introdus în 2008, odată cu crearea Pilonului…

52 de minute ago

Sfârșitul lumii este aproape: O clarvăzătoare a dezvăluit data exactă a Apocalipsei și detalii terifiante despre ” Antihrist”

Mhoni Vidente a generat agitație pe rețelele de socializare cu ultima sa predicție despre sfârșitul…

o oră ago

Oamenii de știință: acest obicei din copilărie crește riscul de demență

Un obicei din copilărie este asociat cu un risc crescut de a dezvolta demență mai…

2 ore ago

Băutura cu calciu, magneziu și potasiu care ajută la ameliorarea „tuturor durerilor” din organism

Un raport al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a arătat că o alimentație sănătoasă și…

2 ore ago

Citeste si: