Categories: Ştiri sănătate

Secretul slăbirii după 40 de ani! 6 sfaturi simple, de mare ajutor în lupta cu cântarul

Secretul slăbirii după 40 de ani! 6 sfaturi simple, de mare ajutor în lupta cu cântarul.

Odată cu înaintarea în vârstă, masa musculară tinde să devină mai mică, arzând mai puține calorii. Această fluctuație hormonală provoacă o serie de schimbări, de la creșterea densității osoase și a masei musculare slabe, la apetit sexual scăzut și schimbări severe de dispoziție.

De asemenea, menopauza încetinește metabolismul. Dar asta nu înseamnă că este o sarcină imposibil de realizat.

Care este secretul slăbirii după 40 de ani?

Pentru a porni o pierdere în greutate sănătoasă, ar trebui să vă concentrați în principal pe alegerile de stil de viață care, spre deosebire cele ce țin de biologie, sunt în totalitate în controlul dumneavoastră.

Sfaturi simple de ajutor în lupta cu cântarul

Iată câțiva pași care v-ar ajuta să faceți asta:

1. Stabiliți-vă o dietă sănătoasă: Fructele și legumele au un conținut scăzut de calorii și sunt pline de vitamine și minerale esențiale. Potrivit experților în sănătate, acestea sunt bogate în fibre și ajută și la menținerea controlului porțiilor.

2. Nu săriți niciodată peste micul dejun: Regula de aur de a mânca micul dejun ca un rege se aplică și aici, deoarece pentru femeile trecute de 40 de ani, în special un mic dejun bogat în proteine ​​slabe, fibre și grăsimi pe bază de plante este cea mai bună opțiune pentru a reduce foamea și pofta pe tot parcursul zilei.

3. Urmăriți-vă cina: Este un mit că mâncatul pe timp de noapte poate duce la creșterea în greutate. Cu toate acestea, este mai mult despre ceea CE mănânci. Alege o salată sau o supă sănătoasă pentru a consuma un număr moderat de calorii. Asigurați-vă că mâncați porții mai mici și urmăriți caloriile cu o aplicație alimentară sau un jurnal.

4. Gătiți mâncăruri sănătoase: O mulțime de calorii suplimentare sunt adăugate alimentelor din modul în care sunt preparate. În loc să prăjiți, încercați coacerea, prăjirea la aer sau grătarul, ceea ce face ca felurile de mâncare să fie apetisante și aromate.

5. Fă-ți timp pentru sport: Majoritatea femeilor de peste 40 de ani tind să neglijeze acest aspect al vieții, fiind ocupate cu copiii, munca și viața socială. Indiferent de motiv, fă-ți timp să faci exerciții fizice și să te antrenezi cel puțin 30 de minute în fiecare zi pentru a menține metabolismul.

6. Nu te stresa: Ne-am obișnuit să ne stresăm din orice, pentru lucruri mărunte. Dar nu știm că asta duce la consumul excesiv de alimente nesănătoase și pline de calorii, care îngreunează organismul să descompună grăsimile. Încercați câteva tehnici de meditație și respirație profundă sau citiți o carte bună pentru a evita stresul.

Recent Posts

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

18 minute ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

47 de minute ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

o oră ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

2 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

2 ore ago

Vârsta de pensionare, în atenția bogaților: Oamenii trebuie să lucreze

Larry Fink, directorul general al BlackRock, a avertizat recent, că Lumea se confruntă cu o…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra