Sari la conținut

4 femei din horoscop care fură bărbații altora. Numerolog: EA este cel mai bun strateg

4 femei din horoscop care fură bărbații altora. Mihai Voropchievici, numeorlog, a dezăluit care sunt zodiile feminine care sunt capabile de orice atunci când își doresc ceva.

Potrivit numerologului, este vorba despre femei din zodia Berbec, Vărsător, Leu şi Rac.

„Femeia din zodia Berbec – e prăpastie. Dacă a pus ochii pe el, în secunda următoare face tot ce poate ca persoana aceea să intre la ea în „turmă”.

Nu e agresivă, dar îşi stabileşte tot, este cel mai bun strateg. Are ceva ostentativ, iese în evidenţă. Dacă mai e şi îmbrăcată în rochie roşie, ţine-te, nene, că nu mai scapi!

Niciodată nu se gândeşte la ce va fi, nu se uită înapoi când pleacă la atac. Dacă ai intrat în încurcătură cu o femeie Berbec, trebuie să te gândeşti în cât timp vei fi victimă. Ea are nevoie de stimuli în permanenţă. Dar vor plăti cu vârf şi îndesat ce au furat.

Femeia Vărsător tace şi face

Femeia din zodia Vărsător – cunoscută ca tipul puternic şi tăcut, care e ocupată să-şi gândească propriile afaceri, dar în spate are o agendă ascunsă pe care nimeni nu o cunoaşte. E genul de femeie care tace şi le face, le coace.

Zodiile feminine care „fură” bărbaţii altor femei

Femeia din zodia Leu – adoră să obţină ceea ce îşi doreşte şi nu va aştepta să i se ivească ocazia, ci pleacă la vânătoare. Când îşi doreşte cu adevărat ceva sau pe cineva, cui îi mai pasă de morală. Merge pe principiul „punct lovit, punct ochit”.

Femeia Rac te prinde cu „cleştii”

Femeia din zodia Rac – e o familistă, posesivă, luptă să nu i se distrugă familia, dar poate fi o bună prietenă, pâna simte că e terenul pregătit. Toată forţa ei de seducţie ştie să o aplice la momentul respectiv, dar se şi victimizează. Are şi forţă sexuală şi prinde cu cleştele, Rac fiind”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: