Categories: Stil de viaţă

Semnificații vise Crăciun. Numerolog: Acest VIS nu este tocmai bun

Un vis despre Crăciun și Ajunul Crăciunului simbolizează uniunea familiei, sărbători, nostalgie pentru copilărie sau vremuri trecute.

Ce semnificații ascunse au visele despre Crăciun. Mihai Voropchievici, numerolog, a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de ce ajungem să visăm în această perioadă elemete și simboluri ale Crăciunului.

„Putem să visăm toată perioada aceasta, de la Sfântul Nicolae, până după Crăciun. Este o perioadă în care cerurile sunt deschise pentru toată lumea.

Între orele 20 și 22, miercurea și vinerea, porțile sunt deschise. Fiecare dintre noi poate veni cu o întrebare, o rugăminte sau o dorință către cer, însă cel mult trei”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Semnificația viselor de Crăciun, cu Mihai Voropchievici

Visele de Crăciun vin și reprezintă pur și simplu nerăbdrea noastră. Cei cu copii mici, sunt nerăbdători să ne ofere copiilor cadourile de la Moș Crăciun.

Totodată, avem bunăvoiță, o stare care ne străbate în tot corpul. În perioada aceasta, este multă comunicare benefică. Să profităm de asta.

Putem să visăm clopoței de Crăciun, care semnifică o împrospătare a traiului tău. Sunetul clopoțeilor trezește ceva nou.

Visele cu Moș Crăciun fără sanie

Sunt vise în care Moș Crăciun apare fără sanie. Poate să poarte straie murdare sau ghete rupte. Acest vis nu este tocmai bun. Sunt acele vise care în general vă atenționează că v-ați luat prea multe în spate. Sunt atenționări de sănătate.

În schimb, dacă visezi un brad frumos, verde și împodobit, tu vei renaște. Orice copac pe care îl visezi și este verde, este dătător de viață. Pe de altă parte, brazi acoperiți de zăpadă simbolizează o reînnoire în existența celui care a visat.

Decorațiunile de Crăciun înseamnă bogăție și avere.

Copiii din vise cu această ocazie sunt asociați cu noi speranțe. Copiii mai mari de trei ani. Cei nou-născuți înseamnă boală și probleme, dar probleme foarte rele.

Visele în care vezi nașterea lui Iisus, înseamnă că tu ești deja un suflet evoluat. Ești un om care la rândul tău trebuie să fii mentor. Un învățător.

Visul despre Ajunul Crăciunului înseamnă că vei fi pus în fața unor posibilități importante, dar și a unui statut nou în sfera ta socială.

Când visezi că oferi cadouri ți se sugerează că oamenii apropiați de lângă tine îți vor fi aproape” a mai spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

 

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

3 ore ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

4 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

4 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

5 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

5 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

6 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra