luni, ianuarie 30, 2023

Un vis despre Crăciun și Ajunul Crăciunului simbolizează uniunea familiei, sărbători, nostalgie pentru copilărie sau vremuri trecute.

Ce semnificații ascunse au visele despre Crăciun. Mihai Voropchievici, numerolog, a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de ce ajungem să visăm în această perioadă elemete și simboluri ale Crăciunului.

„Putem să visăm toată perioada aceasta, de la Sfântul Nicolae, până după Crăciun. Este o perioadă în care cerurile sunt deschise pentru toată lumea.

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Zicala ”gras și sănătos” e cât ...

Între orele 20 și 22, miercurea și vinerea, porțile sunt deschise. Fiecare dintre noi poate veni cu o întrebare, o rugăminte sau o dorință către cer, însă cel mult trei”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Semnificația viselor de Crăciun, cu Mihai Voropchievici

Visele de Crăciun vin și reprezintă pur și simplu nerăbdrea noastră. Cei cu copii mici, sunt nerăbdători să ne ofere copiilor cadourile de la Moș Crăciun.

Totodată, avem bunăvoiță, o stare care ne străbate în tot corpul. În perioada aceasta, este multă comunicare benefică. Să profităm de asta.

Te-ar mai interesa: Cum poți să reduci glicemia în caz de urgență, cu ...

Putem să visăm clopoței de Crăciun, care semnifică o împrospătare a traiului tău. Sunetul clopoțeilor trezește ceva nou.

Visele cu Moș Crăciun fără sanie

Sunt vise în care Moș Crăciun apare fără sanie. Poate să poarte straie murdare sau ghete rupte. Acest vis nu este tocmai bun. Sunt acele vise care în general vă atenționează că v-ați luat prea multe în spate. Sunt atenționări de sănătate.

În schimb, dacă visezi un brad frumos, verde și împodobit, tu vei renaște. Orice copac pe care îl visezi și este verde, este dătător de viață. Pe de altă parte, brazi acoperiți de zăpadă simbolizează o reînnoire în existența celui care a visat.

Te-ar mai interesa: Vitamina la care au deficit 60% dintre adulți și c...


Decorațiunile de Crăciun înseamnă bogăție și avere.

Copiii din vise cu această ocazie sunt asociați cu noi speranțe. Copiii mai mari de trei ani. Cei nou-născuți înseamnă boală și probleme, dar probleme foarte rele.

Visele în care vezi nașterea lui Iisus, înseamnă că tu ești deja un suflet evoluat. Ești un om care la rândul tău trebuie să fii mentor. Un învățător.

Visul despre Ajunul Crăciunului înseamnă că vei fi pus în fața unor posibilități importante, dar și a unui statut nou în sfera ta socială.

Te-ar mai interesa: De ce apare pofta de murături în sarcină? Adevărul...

Când visezi că oferi cadouri ți se sugerează că oamenii apropiați de lângă tine îți vor fi aproape” a mai spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private