Categories: Ştiri sănătate

Specialiștii sunt șocați. „Vaccinarea la chiuvetă”, falsa vaccinare care trimite oamenii în stare gravă la spital infectați cu Covid

Specialiștii sunt șocați. „Vaccinarea la chiuvetă”, falsa vaccinare care trimite oamenii în stare gravă la spital infectați cu Covid.

Specialiștii de la Timișoara au început să își pună întrebări în ceea ce privește vaccinarea anti-covid a mai multor pacienți care ajung pe secțiile de Terapie Intensivă. Deși aceștia declară că sunt vaccinațși, dezvoltă o formă foarte gravă a infectării cu Covid.

Există din ce în ce mai multe voci care susțin că a apărut o nouă formă de „vaccinare”, o vaccinare falsă, așa-numită „vaccinarea la chiuvetă”. Există suspiciuni conform cărora, cei care vor să beneficieze de avantajele vaccinării dar nu vor să fie vaccinați, apelează la ajutorul anumitor medici de familie.

Specialiștii sunt șocați. „Vaccinarea la chiuvetă”, falsa vaccinare care trimite oamenii în stare gravă la spital infectați cu Covid

Astfel, în cabinetele medicilor de familie au parte de „vaccinarea în chiuvetă”. De fapt, cei care ar trebui să le administreze serul nu o fac în mod real, ci îl aruncă în chiuvetă. Cu toate acestea, persoana respectivă primește mai apoi adeverința de vaccinare.

Exista voci care susţin că în cabinetele medicilor de familie se încasează între 100 şi 300 de euro pentru un certificat fals de vaccinare. Autoritățile au intrat pe fir și investigează acest fenomen.

„Rugăm responsabilitate, oamenii să nu abțină acel certificat degeaba, să nu dea bani pe acel certificat. Și rugăm medicii de familie să nu se compromită la aceste acte.

Oamenii vin la spital cu forme foarte severe de boală și se declară vaccinați și noi ne punem întrebări cât de ”vaccinat” este pacientul respectiv și dacă vaccinul mai are vreun efect sau nu.

Este un act ilegal să dai o adeverință de vaccinat la o persoană care nu s-a vaccinat doar că să circule liber” a declarat medicul Cristian Oancea, managerul spitalului de boli infecțioase Victor Babeș din Timișoara, potrivit Antena 3.

În momentul de față, pe secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara sunt ocupate toate paturile. Din păcate, foarte mulți oameni sunt tineri, cel mai tânăr având 24 de ani.

La nivel național, în unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 1.564. Dintre acestea, 212 sunt internate la ATI.

Recent Posts

Patru zodii vor câștiga MULȚI bani în luna iunie. Vin câștiguri din toate părțile și au noroc pe toate planurile

Patru zodii vor câștiga MULȚI bani. Începând cu luna iunie, nativii din Berbec, Scorpion, Capricorn…

4 minute ago

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

10 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

10 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

11 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

11 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

12 ore ago

Citeste si: