luni, august 8, 2022

CNCAV. Adeverința de vaccinare. Cum poate fi descărcată de pe internet în 6 pași simpli.

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a (CNCAV) explică în câțiva pași simpli cum pot persoanele vaccinate anti-covid să-și descarce adeverința de vaccinare de pe internet.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „AA adulti.renv.ro Introduceți utilizatorul ntroducet parola AUTENTIFICARE RESETEAZĂ PAROLĂ Confidențialitate- Termeni”

Cum poți descărca Adeverința de vaccinare în 6 pași!

1. Accesează site-ul: adulti.renv.ro;

2. Apasă  butonul roșu pentru obținerea adeverinței;

Te-ar mai interesa: Ai peste 50 de ani? Ferește-te de ACESTE supliment...

3. Bifează cele două căsuțe privind prelucrarea datelor cu caracter personal;

4. Introduceți CNP-ul/ Pașaportul-codul unic RENV și numărul de telefon;

5.Introduceți codul de validare primit pe telefon;

6.Descărcați adeverința electronică de vaccinare.

„Este important de reținut că adeverința nu poate fi descărcată din străinătate. Pentru situații speciale: contact@renv.ro și covid@renv.ro”, se arată într-un comunicat CNCAV.

De ce apar erori la descărcare

În ce privește eventualele erori, acestea pot apărea din următoarele motive:

1. programarea s-a făcut de către angajator și acesta nu a folosit numărul de telefon al persoanei programate la vaccinare, ci al instituției respective

Te-ar mai interesa: Avertisment medic neurolog: „Acesta este unul dint...

2. persoana s-a programat singură pe platformă și nu a introdus corect numărul de telefon sau a introdus alt număr de telefon decât cel pe care-l introduce acum la descărcărea adeverinței

3. informațiile au fost introduse direct în RENV de către registrator la nivelul centrului de vaccinare și aceste date au fost greșit introduse.

„Descărcarea Adeverinței electronice de vaccinare nu poate fi făcută dacă vreuna dintre cifre a fost greșită la introducerea celor două șiruri de numere (CNP, respectiv – număr de telefon).

Te-ar mai interesa: Ruby a ajuns de urgență la spital în fibrilații. „...

Informațiile din platforma de programare se pot verifica/corecta doar de către persoanele autorizate; în cel mai scurt timp se va încerca preluarea acestor date în RENV”, se arată în comunicatul CNCAV.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private