Din cuprinsul articolului
Fermentarea mustului produce victime colaterale. În timpul fermentației, mustul produce dioxid de carbon, gaz foarte periculos pentru organism. Iată ce NU trebuie să faci când fierbe tulburelul!
„10 persoane au fost afectate doar în Moldova. Din păcate, trei nu au mai putut fi salvate. Intoxicaţia inhalatorie cu gaze de fermentaţie creează mari probleme în această perioadă”, atrage atenția conf.dr. Tudor Ciuhodaru. El compus un îndrumar pentru cei care fac vin de casă.
– Butoaiele cu must depozitate în beciurile care nu au căi de aerisire sunt un adevărat pericol.
Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 mai 2024, spune că nativii zodiacului vor avea parte de…
Potrivit nutriţioniştilor, este un mit că valorile colesterolului cresc foarte mult după consumul de ouă,…
Nadia Comăneci, sportiva simbol a gimnasticii româneşti din toate timpurile, a dezvăluit o rețetă specială…
România a atras atenția NASA și a întregii lumi datorită unor imagini spectaculoase captate de…
Situată la doar 73 de kilometri de București, Mănăstirea Ghighiu este loc de pelerinaj pentru…
Ouăle fierte şi vopsite sunt un produs traditional esenţial care nu trebuie să lipsească de…