Toată lumea a făcut asta măcar o dată, a luat resturile de la cină, le-a împachetat și le-a încălzit pentru prânzul de a doua zi de la serviciu. Cuptorul cu microunde este o unealtă folositoare în bucătărie, însă, conform Dr. Leonardo Transande citat de NY Daily News „Căldura sporește contaminarea „.
Astfel, vasul de plastic în care încălzim mâncarea eliberează chimicale din cauza căldurii emise de cuptorul cu microunde și ne dă peste cap organismul. Același profesor citat mai sus este de părere că putem face diabet. Acele chimicale acționează asupra tensiunii arteriale și asupra glucozei din sânge, doi factori primordiali ai diabetului.
Pentru a demonstra acest lucru, profesorul a analizat mostre de la un eșantion considerabil, oameni de toate vârstele, iar principalele lui sfaturi sunt următoarele
Cea mai bună metodă să îți încălzești mâncarea este într-un vas de sticlă sau într-o farfurie
A.
Bărbat de 99 de ani, divorț surprinzător. Un bărbat de 99 de ani și soția…
Inovație în tehnologie pentru pacienții cu diabet de tip1! Noul dispozitiv are dimensiunea unei monede…
O tumoră pe creier reprezintă o creștere anormală a celulelor din creier și este o…
Pompierii intervin, marţi, pentru stingerea unui incendiu produs la două case de pe strada Culea…
Nimeni nu este surprins de faptul că somnul este crucial pentru bunăstarea noastră generală. Dar…
Ministrul Muncii a vorbit despre modul în care pensionarii își pot asigura o pensie mai…