Boabele de soia au devenit, în ultimii ani, alimente consumate foarte des la nivel global. Acestea sunt bogate în vitamine, fibre dietetice, proteine, compuși organici și alți nutrienți esențiali.
Când vine vorba de vitamine, soia conține riboflavina, vitamina K, tiamina, vitamina B6, vitamina C. În ceea ce privește mineralele, soia conține cantități considerabile de mangan, fier, cupru, fosfor, magneziu, seleniu, zinc, calciu și potasiu. Uleiul de soia aduce multe beneficii printre care și echilibrarea nivelului de colesterol.
În plus, conține antioxidanți și compuși organici care contribuie la menținerea stării de sănătate și combat inflamațiile în corp.
Totodată, uleiul de soia este foarte bun pentru organism. Acesta este un ulei derivat din boaba de soia și este considerat mult mai sănătos decât alte uleiuri vegetale, fiindcă conține acizi grași buni. De asemenea, are o mulțime de beneficii pentru organism.
Iată care sunt beneficiile consumului de ulei de soia:
Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…
Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…
Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…
Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…
Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…
Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4. Această…