Uleiul de soia este promovat drept un aliment sănătos, dar în realitate lucrurile stau cu totul altfel. Medicii au demonstrat că acest tip de ulei creează numeroase probleme de sănătate și ne recomandă să îl eliminăm definitiv din meniu.
Soia, uleiul de soia și toate celelalte produse pe bază de soia sunt făcute din boabe de soia, care în mod natural sunt periculoase și toxice. Pentru a deveni sigure pentru consum, sunt supuse unui lung proces de tratare.
Mai mult decât atât, persoanele care mănâncă soia în mod constant prezintă un risc ridicat de a dezvolta maladia Alzheimer. Potrivit healthyfoodhouse.com, consumul de produse derivate duce la pubertate precoce în cazul persoanelor de sex feminin și maturizare fizică întârziată în cazul bărbaților.
O altă problemă este legată de modul în care se cultivă planta. Este cunoscut faptul că există cantități enorme de soia modificată genetic, răspândite în întreaga lume și este foarte dificil să evităm aceste produse, pentru că producătorii nu fac mențiuni referitoare la originea boabelor de soia
Probleme cu pensiile românilor. Autoritățile spuneau că toți pensionarii își vor primi pensia înainte de…
Cum să NU te îngrași după sărbători. Respectă aceste patru reguli simple pe care un…
Friptura de miel este vedeta zilei de Paște și este nelipsită de pe mesele românilor…
Stephen Hawking a fost unul dintre cei mai influenți oameni de știință din lume. Teoriile,…
Ouăle sunt unul dintre alimentele preferate din meniul familiei, însoțind micul dejun și orice tip…
Vinul își are rădăcinile în Mesopotamia antică, cu aproximativ 6.000 de ani în urmă. Sumerienii…