Categories: Stil de viaţă

Un britanic susține că vaccinurile Covid l-au îmbolnăvit grav și vrea să avertizeze pe toată lumea în legătură numărul tot mai mare de oameni aparent sănătoși care mor subit

Un britanic susține că vaccinurile Covid l-au îmbolnăvit grav și vrea să avertizeze pe toată lumea. John Watt, din Glasgow, a primit trei doze de vaccin Covid în 2021 – cele două doze inițiale urmate de un rapel.

Cu toate acestea, bărbatul în vârstă de 38 de ani susține că lumea lui s-a „prăbușit” după a treia doză, în noiembrie, când starea sa de sănătate s-a deteriorat și a fost diagnosticat cu probleme cardiace.

Vaccinurile Covid au fost monitorizate de experți de renume mondial și de agențiile guvernamentale, care spun că sunt sigure și că efectele secundare sunt foarte rare. Afirmațiile false abundă pe rețelele sociale spunând că mii de oameni au fost uciși de vaccinuri, în ciuda unor dovezi care dovedesc contrariul. Vaccinurile au jucat un rol vital în construirea zidului de imunitate care a permis populațiilor să depășească pandemia, lăsând în urmă lockdown-urile și restricțiile.

Tahicardie posturală și miocardită indusă de vaccin

John Watt, fost tâmplar și dulgher, care spune că încă suferă în urma efectelor secundare, inclusiv dificultăți în mers, l-a confruntat săptămâna aceasta pe Rishi Sunak, Pprim-ministrul Regatului Unit solicitându-i să „facă lucrul corect” și să accelereze plățile pentru cei lezați de vaccin.

Bărbatul a susținut că a vorbit despre experiența sa „pentru că nu vreau să fiu o statistică de „deces brusc”.

Înainte de a fi vaccinat, John Watt a declarat că era „în formă și sănătos” și că obișnuia să facă box, CrossFit și antrenament cu greutăți în mod regulat pentru a se menține în formă.

O pagină GoFundMe despre starea lui Watt, care a strâns până în prezent 17.000 de lire sterline, afirmă că se confruntă cu amețeli, oboseală, ritm cardiac crescut și greață, ceea ce l-a determinat să piardă 15 kg în trei săptămâni.

Partenera sa, Kerri, a spus că nu a putut continua să lucreze și că medicii NHS „nu au avut nicio idee despre ce era în neregulă cu el”, lăsându-l să agonizeze acasă. În urma unor invtigații la unități medicale private Watt a fost diagnosticat cu sindromul de tahicardie posturală ortostatică (PoTS), când ritmul cardiac crește foarte repede când te ridici din așezare sau din culcare, precum și cu miocardită indusă de vaccin, un efect secundar rar al vaccinului Covid care provoacă inflamație a inimii.

Britacnicul, care a înființat un grup de suport pentru persoanele afectate de vaccin în Scoția, a spus că persoanele lezate de vaccin, inclusiv cele care și-au pierdut membre și au rămas cu afecțiuni cardiace, au „fost lăsate fără niciun ajutor”.

A spus: „De ce oamenii care sunt responsabili și care ne-au spus tuturor să facem lucrul corect, m-au [lăsat] pe mine și pe zeci de mii de oameni din această țară să putrezească. Schema de plăți pentru daunele provocate de vaccin nu este adecvată. În Scoția acum sunt peste 30.000 de persoane care au avut o reacție adversă la acel vaccin. A venit momentul să începi să faci lucrul corect, domnule Rishi Sunak.”

Rishi Sunak a indicat că schema de compensare a vaccinului, care oferă plăți pentru cei care au rămas cu sechele după vaccinare, este furnizată.

Bani de la stat pentru cei care au rămas cu dizabilități de la vaccin

În timp ce vaccinurile folosite în timpul pandemiei sunt sigure pentru cea mai mare parte a oamenilor și au salvat sute de mii de vieți, zeci de britanici au murit sau au rămas cu dizabilitați după ce au fost vaccinați.

Schema de plăți pentru daune provocate de vaccin din Marea Britanie, lansată în 1979, este menită să asigure oamenii că – în cazul extrem puțin probabil în care ceva merge greșit după o injecție – statul le va oferi sprijin financiar.

Aceast schemă acoperă o serie de vaccinuri recomandate de guvern, inclusiv rujeolă, pojar și rubeolă, precum și vaccinurile Covid.

În conformitate cu regulile actuale, victimele au dreptul la o sumă unică „totul sau nimic” de 120.000 de lire sterline din partea guvernului.

Criteriile stricte de eligibilitate înseamnă că cei afectați trebuie fie să fi fost uciși, fie să fie lăsați cu o dizabilitate de 60% din cauza unui vaccin.

Extinderea dizabilității unei persoane se bazează pe o evaluare făcută de un medic și poate include atât dizabilități fizice, precum pierderea unui membru, cât și dizabilități mintale, cum ar fi o scădere a funcției cognitive.

Cu toate acestea, avocații care reprezintă persoanele rănite sau aflate în doliu din cauza vaccinuriloe au avertizat anterior că schema nu mai este „adecvată”.

Sute de persoane au trebuit să aștepte mai mult de 12 luni pentru o decizie cu privire la cererea lor, în timp ce unele au rămas blocate într-un vid juridic timp de mai mult de 18 luni.

John Watt a criticat schema de compensare deoarece doar un „procent foarte mic” au primit o plată și cei mai mulți nu sunt „mai departe decât acum un an”.

Departamentul de Sănătate din Marea Britanie a declarat că au fost administrate mai mult de 144 de milioane de vaccinuri Covid în Anglia, cu schema istorică creditată pentru salvarea a mii de vieți.

Toate vaccinurile folosite în Marea Britanie, inclusiv cele care au contribuit la înfrângerea Covidului, au fost supuse unor teste riguroase înainte de a fi administrate.

Studiile au implicat vaccinarea a zeci de mii de persoane cu vaccinuri produse de AstraZeneca, Pfizer și Moderna pentru a verifica eficacitatea acestora, precum și siguranța lor.

Cu toate acestea, aceste studii, ca și pentru orice nou medicament sau vaccin, vor remarca rar efecte secundare extrem de rare, cum ar fi inflamația inimii.

Recent Posts

Care e suma maximă cu care poate crește pensia la recalculare

Cu cât poate crește pensia la recalculare? Va fi realizată o recalculare integrală a pensiilor,…

28 de minute ago

Alertă alimentară! Produs alimentar popular, retras de pe rafturile magazinelor din întreaga țară pentru că are pesticide

Un produs alimentar popular a fost retras de pe rafturile magazinelor care aparțin lanțului Mega…

56 de minute ago

Alimentul minune recomandat de dr. Vlad Ciurea pentru femeile de peste 50 de ani. „Nu se acumulează în organism!”

Alimentul minune recomandat de dr. Vlad Ciurea. Neurochirurgul Vlad Ciurea, recunoscut pentru cariera sa excepțională…

o oră ago

Horoscop 14 mai. Oportunități neașteptate pentru Berbeci. Leii ar trebui să facă un pas în spate

Horoscop 14 mai. Este o zi excelentă pentru Vărsători, care au relații minunate cu toți…

2 ore ago

Cercetătorii au descoperit de ce fumătorii iau rapid în greutate atunci când se lasă de fumat

Fumătorii care intenționează să renunțe sunt adesea îngrijorați de creșterea în greutate care vine la…

2 ore ago

Ce trebuie să știi înainte de o mamografie. Un radiolog explică cum să te pregătești cel mai bine

Ce să știi despre mamografie. De ce este important să faci o mamografie de rutină…

3 ore ago

Citeste si: